Hemsida Business Varberg Katarinas Städtjänst

Nystädad hemsida för Katarinas Städtjänst

Katarinas Städtjänst är ett av Varbergs största städföretag som stadigt vuxit sedan starten 2008. De erbjuder städtjänster till företag, offentlig verksamhet och privatpersoner främst i Varberg med omnejd. Vi är glada över det fortsatta förtroendet att utveckla deras digitala kommunikation och nu har vi lanserat senaste versionen av Katarinas Städtjänst.

Helhetsgrepp från start

Vi har producerat tidigare versioner av Katarinas Städtjänsts hemsida så det var med glädje vi än en gång fick förtroendet att bygga även nästa version. Katarina tog vår hjälp att bygga en ny hemsida i WordPress där vi levererade design, webbproduktion, copytexter, fotografering och SEO.

Hela flödet från startsida till offertförfrågan har designats om och effektiviserats så att potentiella kunder snabbt kan få prisuppgift på städning.

Bättre och effektivare digital kommunikation

Både Katarina och vi är nöjda med resultatet som redan börjat leverera kundförfrågningar. Är du i behov av att utveckla din hemsida och digitala kommunikation? Kontakta oss för ett första förutsättningslöst möte.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.