Google Analytics Analys webbstatistik

SEO VARBERG

Sökmotoroptimering för ökad trafik

Majoriteten startar sin köpresa online och då oftast på Google. Vi hjälper företag i Varberg med hela SEO-arbetet så att de får fler besökare till din hemsida och potentiellt fler kunder. Med flera olika nivåer på SEO-insatsen hittar vi den lösning som passar din ambition och budget på bästa sätt.

SEO som ökar exponering och trafik

Att sökmotoroptimera (SEO) en hemsida innebär att se till att den utifrån givna kriterier gillas av Google och hamnar så högt upp som möjligt i sökresultatet. Det går aldrig att garantera att du hamnar högst upp men det går många gånger att göra kraftiga förbättringar. Allt för att leda mer trafik till din hemsida.

90% startar sin köpresa online

När man driver ett företag vill man bli hittad på Google då över 90% av konsumenterna gör sökningar där innan de genomför ett köp. Det finns olika sätt det görs på men det vanligaste är att optimera utifrån givna sökord som stämmer överens med ens tjänster eller produkter. Att göra det på rätt sätt kräver gedigen kunskap och uppföljning med tydliga rapporter.

Sökmotoroptimering webbyrå Varberg
SEO sökmotoroptimering hemsida Google Varberg

SEO i Varberg - Så går det till

Vi på André med Vänner arbetar alltid strategiskt utifrån varje kunds affärsmål. För att vi ska kunna leverera en bra sökmotoroptimering behöver vi börja med ett möte där vi lär känna ditt företag. Vi fortsätter sedan med en analys av din hemsida. I den går vi igenom din hemsida för att se vilka förbättringar som kan göras samt vilka ord och fraser du vill bli hittad på.

Detta ingår i sökmotoroptimeringen:

I nästa steg implementeras optimeringsåtgärderna och sedan följer vi upp resultatet av sökordsoptimeringen. Dock ska man ha klart för sig att det tar tid innan det har effekt i sökmotorerna fullt ut. 

SEO VARBERG

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering och SEO?

Fyll i formuläret och skicka till oss så hör vi av oss så fort vi kan. Vill du komma i kontakt med oss direkt når du oss på 0340-801 05. Vi är redo att hjälpa dig nå nya höjder.