Digital strategi och varumärkesarbete

I över 20 år har vi på André med Vänner fått fart på våra kunders affärer på webben. Med oss på resan får ni ett ordentligt krafttillskott och en partner som inte är rädd att utmana. Med genomtänkt strategi och kommunikation ser vi till att du ökar träffsäkerheten.

Affärsnytta genom strategiska lösningar

Utan ett strategiskt arbetssätt får man kanske en snygg hemsida, men den kommer säkerligen inte att leda till nya kunder och fler affärer. Oavsett om det gäller en helt ny hemsida, digital marknadsföring eller något annat är våra lösningar alltid strategiskt framtagna och anpassade efter den enskilde kunden.

Genom strategiskt tänkande och en bra dialog med kunden skapar vi de allra bästa möjliga förutsättningarna att faktiskt nå fram till målgruppen, få kunderna att agera och få fart på affärerna.

Vi börjar med en analys av ditt företag

I alla projekt börjar vi alltid med ett inledande möte och en efterföljande analys av företaget. Genom att lära känna dig som kund och ditt varumärke, få reda på vilken målgruppen är och vilka affärsmål ni strävar efter får vi en bra grund att utgå från. Vi tar sedan fram rätt lösning för just ditt företag och era målsättningar.

Analys av kommunikationen och hemsidan

För dig som upplever att du har problem med en viss del av din kommunikation erbjuder vi också analyser som är specifikt anpassade efter ett syfte. Det kan exempelvis vara en analys av marknadsföringen för att veta vilka kanaler man ska satsa på eller en analys av hemsidan med syftet att få fler köp via webben.

Läs mer här om hur vi arbetar med analyser

Varumärkesarbete för dig med högre ambitioner

För dig som vill ta ett större tag om ditt företagande och har större visioner för vad du vill nå över tid kan vi även utföra en fördjupad varumärkes- och marknadsanalys.

Genom att arbeta fördjupat med varumärkesstrategi fastställer vi var ditt företag befinner sig idag och vart ni vill nå samt tar fram en varumärkesplan för hur ni ska kunna nå era affärsmål och växa.

Läs mer om varumärkesarbetet här

Intresserad av analys och varumärke?

Fyll i formuläret och skicka till oss så hör vi av oss så fort vi kan. Vill du komma i kontakt med oss direkt når du oss på 0340-801 05. Vi är redo att hjälpa dig nå nya höjder.