Webbanalys ger nya möjligheter

Konverterar din hemsida dåligt eller har du svårt att välja var du ska synas på nätet? Då är det klokt att genomföra en webbanalys och få svar på vilka åtgärder som behövs och ger mest effekt för pengarna du investerar i din hemsida eller e-handel.

Se till att börja i rätt ände med en webbanalys

Det finns ett stort antal sätt att marknadsföra, skapa konvertering, sälja, kommunicera och driva trafik på webben idag. För att veta vad som gynnar dig bäst är det viktigt att undersöka vad som är mest relevant för ditt företag och din marknad. Det är där en varumärkesstrategi och en webbanalys kommer in i bilden.

Vi hjälper dig att ta kontroll över din hemsida

Vi hjälper dig att få koll på din position och hur du bäst når din målgrupp och gör dem till kunder. Var finns dina kunder idag? Hur arbetar konkurrenter? Vilken målgrupp når du med vilken strategi? Hur får du besökarna på hemsidan att agera som du vill? Hur ska Google användas på bästa sätt?

Unika behov och unika analyser

Vi kan genomföra en rad olika typer av analyser med olika omfattning beroende på företag, bransch och budget. Det finns alltid en förbättringspotential och vi ser till att ta reda på hur just du ska göra för att uppnå bättre resultat med din hemsida och marknadsföring. Vi förbättrar internetmarknadsföringen med en strategi som leder till konverteringar och stärker varumärket.

Projektledning webbanalys
Webbanalys Google Analytics

Vi erbjuder följande webbanalyser:

Hör gärna av dig för strategi och webbanalys

Vi kan alltså hjälpa ditt företag med allt från varumäkesstrategier och internetmarknadsföring som leder till konvertering till en webbanalys.

Vill du veta mer om våra analysprodukter? Fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss eller ring oss på telefon 0340-801 05.

Intresserad av att lyckas bättre på nätet?

Fyll i formuläret och skicka till oss så hör vi av oss så fort vi kan. Vill du komma i kontakt med oss direkt når du oss på 0340-801 05. Vi är redo att hjälpa dig nå nya höjder.