E-handel i Varberg som säljer mer

När du ska sälja varor eller tjänster från din e-handel eller webbutik är det mycket som ska funka för att leda till konvertering. Vi har lång erfarenhet av att bygga webbutik med betalsystem som är trygg och lätt att hantera för både dig och dina kunder.

E-handel i Varberg leder till fler säljtillfällen

För dig som driver en fysisk butik i Varberg kan en webbutik innebära ett stort lyft och nå kunder utanför din normala geografiska marknad. Väljer du att enbart sälja via nätet har vi bra lösningar som kombinerar e-handel och digital marknadsföring.

Vi hjälper dig välja rätt e-handel

En webbutik kan vara allt från väldigt enkel till extremt komplex med flera betalsystem, fraktalternativ, rabattsystem och kopplingar mot affärssystem. Vi hjälper dig reda ut vad du behöver för att lyckas med din e-handel, vad som leder till konvertering, och vad som passar din ambition och tänkta budget.

E-handel Kräftbilen wordpress woocommerce
E-handel ip sweden systemutveckling frontend

Vår standard e-handel innehåller

Komplett paket för att få en flygande start på din webbutik. Nedan ser du vad som ingår i alla våra e-handelskoncept:
Kontakta oss för mer information och priser

Digital marknadsföring och konverteringsoptimering för bättre resultat

Att bara starta upp en webbutik i Varberg och sen luta sig tillbaka funkar inte. För att få besökare till butiken och konvertera dem till kunder är det klokt att jobba med både digital marknadsföring och konverteringsoptimering. Oavsett vilka dina behov är kan vi hitta lösningar anpassad utifrån dina behov. 

För dig med höga ambitioner

Vill du satsa stort från start erbjuder vi följande tilläggstjänster för att din e-handel ska prestera utifrån dina höga förväntningar:

Intresserad av e-handel?

Fyll i formuläret och skicka till oss så hör vi av oss så fort vi kan. Vill du komma i kontakt med oss direkt når du oss på 0340-801 05. Vi är redo att hjälpa dig nå nya höjder.