Logotyp med unik design

Logotypens roll för ett företag eller organisation är speciell. Bara genom att kasta en snabb blick på loggan får betraktaren en känsla för allt som finns där bakom. Vi har lång erfarenhet av grafisk form och design av logotyp åt företag.

Logotyp med bra design är en viktig del av din visuella identitet

När vår formgivare får i uppdrag att ta fram en logotyp åt en kund börjar vi utifrån och jobbar oss inåt, mot kärnan som ska bli kännemärket för företaget: logotypen.

Genom att lära känna människorna bakom företaget, deras produkter, målgrupp och målsättningar förstår vi bättre vad företagslogotypen ska sammanfatta och vilken grafisk design som passar företaget. Vi arbetar alltid i en nära dialog med kunden för att ta fram strategiska lösningar som ger de allra bästa resultaten.

En bra logotyp skapar känslor

En bra logga signalerar värden kring ditt företag och dina produkter som inte riktigt låter sig fångas i ord. Företagslogotypen väcker positiva känslor hos dina kunder och skapar en identifikation. Och den blir på det viset ett koncentrat av allt det du vill förmedla till dina kunder. Så behöver du design av en ny logotyp eller modernisera en befintlig logotyp kan vår grafiska formgivare ta fram det du behöver. 

Proffsig logotyp Varberg reklamtjänst
Design logotyp Varberg

Så kan leveransen av en logotyp se ut:

Pris: fr. 2 900 kr exkl. moms

Behöver du design av en logotyp eller kanske en hel grafisk profil?

Vi är gärna med och tar fram din företagslogotyp som blir början eller fortsättningen på en attraktiv grafisk design. Vi börjar med ett första möte och en analys av ditt företag och era affärsmål.

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss eller ring oss på 0340-801 05. Läs även gärna mer om våra tjänster inom trycksaker. Här kan du se ett exempel där vi gjort både design av logotyp och hemsida.

Behöver ditt företag ny logotyp?

Fyll i formuläret och skicka till oss så hör vi av oss så fort vi kan. Vill du komma i kontakt med oss direkt når du oss på 0340-801 05. Vi är redo att hjälpa dig nå nya höjder.