Frågor och svar kring hemsida och webb

Frågor och Svar

När man ska köpa hemsida eller digitala tjänster kan det vara många ord och uttryck som man inte känner till. I våra möten svänger vi oss inte med sviskonspråk utan ser till att du som kund förstår vad det är du investerar dina pengar i.

Svar på vanliga frågor

Sökmotoroptimering

 • Vad är lokal SEO?

  I grund och botten handlar det om vilka man konkurrerar med på Google. Har du ett lokalt företag så är det lite lättare att konkurrera med dem på Google än med hela Sverige till exempel. Färre söker på SEO Varberg än på bara SEO. Så om ditt företag och marknad finns i Varberg ska innehållet på hemsidan och din sökmotoroptimering avspegla det. Då kommer du lyckas bättre med din SEO.

 • Vad är on page SEO?

  On page SEO är all den sökmotoroptimering man gör på själva hemsidan. Detta gäller främst relevant innehåll i form av texter, bilder, rubriker, meta title, meta descriptions, länkar, video, etc. Men det handlar också om det tekniska som url-strukturer och hastighet på hemsidan. Utan ett gediget arbete med on page SEO så är det näst intill omöjligt att lyckas med sin sökmotoroptimering. Vår sida är optimerad för SEO Varberg och därför har vi lagt vår kraft på just innehållet för denna sida.

 • Kan ni hjälpa till med SEO?

  Ja vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att synas bättre på Google. Det finns flera olika nivåer på våra SEO-insatser och det styrs mycket av vilken ambition och budget du har. Det går att göra punktinsatser inom SEO men vill du lyckas riktigt bra är det ett löpande uppdrag med sökmotoroptimering som gäller.

  I ett löpande uppdrag inom SEO tittar man på positioner på Google och genomför kontinuerliga förbättringar som stärker er position. Inom SEO finns det ingen quick fix utan det handlar om att ständigt genomföra justeringar och förbättringar.

Webbyrå Varberg

 • Kan jag köpa hemsida i Varberg?

  Ja absolut kan du köpa hemsida av oss i Varberg. Vi har ett lokalt placerat kontor där du alltid är välkommen att träffa oss när du behöver en ny hemsida eller hjälp med förändringar på din befintliga hemsida. Vi bygger alla nya hemsidor i WordPress och vi har olika paket för olika ambitionsnivåer och budgetnivåer. Hos oss kan du också få hjälp med sökmotoroptimerade texter, fotografering, digital marknadsföring och content. Se vårt mest populära paket Hemsida Bas.

 • Hur väljer jag webbyrå i Varberg?

  Man ska välja den webbyrå i Varberg som kan tillgodose dina digitala behov när det gäller webbdesign, hemsida, e-handel, SEO, digital marknadsföring och innehåll. Men precis lika viktigt är det att hitta en webbyrå som lär känna och förstår ditt företags varumärke och verksamhet. Vilken webbyrå du än väljer ska de se och förstå ditt företags problemställningar samt hitta de rätta digitala lösningarna.

 • Vad gör en webbyrå i Varberg?

  Vi producerar och är experter på hemsida, e-handel, webbdesign, SEO, copytexter, fotografering och digital marknadsföring. Vårt fokus ligger på att lära känna kunden ordentligt för att kunna ta fram det förslag som stärker varumärket, levererar fler besök och i slutändan fler affärer. Mer affärsnytta helt enkelt.

  Vill du ha en lokal webbyrå i Varberg är vi det rätta valet. Vi engagerar oss i varje kund och strävar alltid efter att leverera precis det du behöver för att lyckas online. Vi håller en rimlig prisnivå så din investering i en ny hemsida ska inte behöva gräva ett djupt hål i plånboken. Vi kan alltid rekommendera en budget för din nya hemsida men det är du som i slutändan avgör hur mycket du vill investera i den nya hemsidan.

  Vi är en webbyrå i Varberg som bryr sig om sina kunder helt enkelt. Kontakta oss för ett första möte så kommer du märka skillnaden mot andra byråer.

 • Söker du webbyrå i Varberg?

  Grattis då har du hittat rätt. Vår webbyrå i Varberg hittar du på Norrgatan 16 på Norcross företagshotell. Efter att du gått in genom entrén går du direkt till vänster så ser du vårt kontor genom glasdörrarna. Parkeringar kan vara svårt att hitta ibland så fråga oss gärna om tips innan du kommer till oss. Vill du ringa oss gör du det på 0340-80105 och vår e-post är info@andremedvanner.se.

 • Är ni en webbyrå i Varberg?

  Ja vi är en webbyrå i Varberg som funnits sedan 2003. Vårt kontor finns på Norrgatan 16 i centrala Varberg och vi finns tillgängliga måndag till fredag kl 8.00 - 17.00.

Hemsida

 • Hur kan en hemsida vara billig?

  De flesta saker är billiga av en anledning och man får vad man betalar för även när det gäller hemsidor. En del webbyråer kan snabbt få upp en mall där du själv får fylla på med innehåll. Andra tar ut höga kostnader för webbhotell och drift för att ta igen det låga priset på hemsidan.

  Det man ska ha i åtanke är att det är innehåll som besökaren agerar på och ska attraheras av. Att ta fram bra engagerande innehåll är en konst och kräver många års erfarenhet. Kan webbyrån du anlitar inte hjälpa dig med detta ska du se dig om efter en annan byrå.

  Om webbyrån inte tar sig tid att lära känna din verksamhet och varumärke är det ett varningstecken att du inte kommer få en hemsida som levererar resultat.

  Vi på André med Vänner ser alltid till att lära känna våra kunder och deras verksamhet på djupet. Med vårt genuina engagemang i varje kund kan du vara trygg med att få en hemsida till rätt pris och av hög kvalitet. Kontakta oss om du önskar ett försa förutsättningslöst möte.