André med Vänner Logotyp - Till startsidan

Däck365

Rätt däck till rätt pris utan hinder

Däck365 är en av Sveriges största däckbutiker på nätet med både verkstäder och privatkonsumenter i sin kundlista. De har sålt däck via internet sedan 2009 och har stadigt ökat försäljningen varje år.

Kraftig försäljningsökning

År 2012 ville de förnya och förbättra. Vi fick hela uppdraget och tog fram grafisk form, teknik och pusslade ihop det till en användarvänlig webbutik som lanserades i februari 2013. Utfallet blev en försäljningsökning på 260 procent första månaden. Ett fantastiskt resultat!

Äntligen responsivt

År 2016 var det dags igen. Företaget hade växt ur sina gamla kläder och behövde en ny, modern och mer avancerad hemsida. Vi fick i uppdrag att utveckla användargränsnittet medan deras egen teknikavdelning tog fram backend-delen. Nya responsiva hemsidan lanserades i september 2017.

Fortsatt förtroende och samarbete

I samband med lanseringen fick vi även förtroendet att hjälpa till med vissa delar i deras digitala kommunikation. Vi fortsätter framöver vårt nära samarbete med att producera visuellt material för deras digitala marknadsföring.

Däck365.se är också lanserat för den norska och den finska marknaden – och framöver står fler länder på tur att få köpa rätt däck till rätt pris.

Bildgalleri

Taggar

Dela