Marknadsföring digitalt och i tryck

Det är alltid en fördel för ditt företag att använda sig av digital marknadsföring. Oavsett vad som passar ditt företag bäst har vi idéer och strategiska lösningar för lyckad digital marknadsföring med allt från webbannonser och sociala medier till nyhetsbrev.

Vi hjälper dig välja rätt – kommunikation och digital marknadsföring

Alla vet att utan digital marknadsföring är det svårt att lyckas med sitt företag. Men hur man når ut kan se väldigt olika ut beroende var kunderna finns och vad man vill förmedla. Det viktiga är att välja en bra mix som stärker varumärket och lockar nya och befintliga kunder att köpa.

Varje kund är unik och därför levererar vi aldrig en standardlösning som förmodas passa alla. Vi går på djupet och tar fram den marknadsföringsplan som når ut och skapar mervärde och resultat för ditt företag.

Marknadsföring reklamtjänst Varberg

Digital marknadsföring

I över 20 år har vi på André med Vänner fått fart på våra kunders affärer i den digitala världen genom rätt digitala kommunikation och marknadsföring. Utifrån ditt företags behov, er målgrupp och er marknad samt de affärsmål som finns föreslår vi var ditt företag ska synas och hur. Vi finns även sedan här för utförandet av allt från inlägg i sociala medier till annonsering och annan marknadsföring.

Traditionell marknadsföring

Vilken typ av marknadsföring som är den bästa för det specifika företaget beror på en rad faktorer. Viktigt är att veta vilken målgruppen är och var man bäst når den. Utöver vår spetskompetens i den digitala världen har vi också kunskaper inom, och lång erfarenhet av, traditionell marknadsföring och hjälper ditt företag att nå kunderna genom tryckta medier och annat.

Vi erbjuder strategi och produktion för:

Hör av dig för din digitala marknadsföring

Oavsett om du behöver stärka din marknadsföring genom att se över din webbkommunikation, vill annonsera på webben, nå dina kunder med ett nyhetsbrev eller något helt annat har vi svaren. Följ oss på Facebook

Digital marknadsföring webbyrå Varberg