Digital marknadsföring för ditt företag

Det är alltid en fördel för ditt företag att använda sig av digital marknadsföring. Oavsett vad som passar ditt företag bäst har vi idéer och strategiska lösningar för lyckad digital marknadsföring med allt från webbannonser och sociala medier till nyhetsbrev.

Vi hjälper dig välja rätt – kommunikation och digital marknadsföring

Alla vet att utan digital marknadsföring är det svårt att lyckas med sitt företag. Men hur man når ut kan se väldigt olika ut beroende var kunderna finns och vad man vill förmedla. Det viktiga är att välja en bra mix som stärker varumärket och lockar nya och befintliga kunder att köpa.

Varje kund är unik och därför levererar vi aldrig en standardlösning som förmodas passa alla. Vi går på djupet och tar fram den marknadsföringsplan som når ut och skapar mervärde och resultat för ditt företag.

Marknadsföring reklamtjänst Varberg

Nyhetsbrev som driver trafik

Nyhetsbrev är ett av de mest effektiva sätten att uppnå resultat med sin digitala marknadsföring. Med relevant innehåll och en konsekvent utskicksfrekvens kan du uppnå en rejält ökad trafik till din hemsida eller en kampanjanpassad landningssida

Vi har valt att jobba med MailChimp där vi erbjuder kompletta tjänster från att sätta upp konto och importera mottagare till att löpande skapa innehåll till era nyhetsbrev.

Marknadsföring i sociala medier

Om du vet att dina kunder finns i sociala medier kan det vara ett mycket effektivt sätt att nå dina kunder med erbjudanden och budskap på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Koppla samman det med relevant spårning så får du snabbt svar på vilka budskap som dina målgrupper nappar på.

Vi kan hjälpa er med marknadsföring i följande kanaler:

Digitala tidningar och externa medier

Utöver nyhetsbrev och sociala medier finns det många andra alternativ för din digitala marknadsföring. Många mediehus som äger tidningar erbjuder digital annonsering där du kan synas i flera tidningar samtidigt. Exempel på sådana medier är Stampen, Schibstedt, Prisjakt och många fler. Vill du nå en väldigt specifik målgrupp finns det många branschmedier där ni kan synas med annonser på deras hemsida och i nyhetsbrev.

Intresserad av att lyckas med digital marknadsföring?

Fyll i formuläret och skicka till oss så hör vi av oss så fort vi kan. Vill du komma i kontakt med oss direkt når du oss på 0340-801 05. Vi är redo att hjälpa dig nå nya höjder.