Strategisk e-handel och webbutik - André med Vänner

E-handel som säljer mer

När du ska sälja varor eller tjänster från din hemsida är det mycket som ska funka för att leda till konvertering. Vi har lång erfarenhet av att bygga en webbutik med betalsystem som är trygg och lätt att hantera för både dig och dina kunder.

Nya köpvägar via en webbutik leder till nya kunder

För dig som driver en fysisk butik kan en webbshop innebära ett stort lyft och nå kunder utanför din normala geografiska marknad. Väljer du att enbart sälja via nätet har vi bra lösningar som kombinerar e-handel och digital marknadsföring.

Vi hjälper dig välja rätt “butikslokal” – webbutiker i flera nivåer

En webbutik kan vara allt från väldigt enkel till extremt komplex med flera betalsystem, fraktalternativ, rabattsystem och kopplingar mot affärssystem. Vi hjälper dig reda ut vad du behöver för att lyckas med din e-handel, vad som leder till konvertering, och vad som passar din ambition och tänkta budget.

E-handel Kräftbilen wordpress woocommerce
E-handel ip sweden systemutveckling frontend

Vår standardwebbutik innehåller

Vi erbjuder mycket mer än bara en hemsida. Här ser du några av våra tilläggstjänster:
Kontakta oss för mer information och priser

Digital marknadsföring för bättre resultat

Att bara starta upp en webbutik och sen luta sig tillbaka funkar inte. För att få besökare till butiken är det klokt att jobba med digital marknadsföring. Oavsett om det är Google Adwords, Instagram, Facebook eller sökmotoroptimering så kan vi hjälpa dig nå ut till din målgrupp. Läs mer om va vi erbjuder som strategisk partner

Enkelt att växa vidare med din webbutik

När du kommit en bit på vägen och vill växa finns vi redo att hjälpa dig ta nästa steg mot en mer avancerad webbshop med koppling mot affärssystem. Alla våra e-handelskoncept kan expanderas med nya funktioner som lyfter dig till nästa nivå.

E-handel däck365 systemutveckling frontend

Referenser vi är lite extra stolta över:

Intresserad av webbutik?

Fyll i formuläret och skicka till oss så hör vi av oss så fort vi kan. Vill du komma i kontakt med oss direkt når du oss på 0340-801 05. Vi är redo att hjälpa dig nå nya höjder.