André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Referens Hemsida Bas Myhres & Co Interior Design

Myhres & Co Interior Design

Myhres & Co är en professionell inredare i Varberg som erbjuder tjänster inom inredning till både privatpersoner och företag. Ägaren Dorte Myhre är en mycket erfaren inredare som med stor passion tar fram unik inredningsdesign till varje uppdragsgivare. Utöver inredning kan du också få hjälp med projektledning från idé till färdig heminredning.

Ny design och ny hemsida i WordPress

De senaste åren har Myhres & Co Interior Design Studio utvecklats framåt och med det har behovet av en ny hemsida vuxit sig större. De tidigare hemsidan hade byggts på under flera år och till slut blivit svårnavigerad och designen kommunicerade inte den kompetens som Dorte Myhre besitter. Uppdraget var tydligt från start.

Vi skulle ta fram en helt ny hemsida i WordPress som var inspirerande, utstrålar kvalitet och proffsighet samt gör det enkelt för besökaren att hitta rätt tjänst utifrån sina behov.

Enklare och mer inspirerande

Genom flera konstruktiva projektmöten kom vi fram till en design och struktur som uppfyllde de önskemål Dorte hade. Genom vår beprövade projektmodell växte designen fram steg för steg i nära samarbete med Dorte. Vi såg till att skapa tre tydliga avdelningar med inredningstjänster och kurser, inspirerande portfolio samt inredningstips. Allt strukturerat på ett snyggt och lättnavigerat sätt.

Vi fick också förtroendet att skriva nya SEO-optimerade copytexter samt bildsätta hemsida på ett smakfullt sätt med rätt tonalitet. Både vi och Dorte är mycket nöjda med slutresultatet och det blev verkligen tydligt hur viktigt det är att jobba tillsammans med kunden när man skapar ny webbdesign och en ny hemsida som kommunicerar varumärket på rätt sätt.

Kika in på myhresco.se och hitta inspiration till ditt nästa inredningsprojekt

Intresserad av Hemsida Bas?

Är ni i behov av en ny hemsida för att lyckas riktigt bra på nätet? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så ser vi vad vi kan göra för att förbättra er närvaro på webben. Läs mer om Hemsida Bas här.

Bildgalleri

Taggar

Dela