André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Referens Hemsida Swedish Business Pelagic Foundation

Swedish Pelagic Foundation

Swedish Pelagic Foundation är en stiftelse i Sverige som arbetar för att utveckla och stötta den pelagiska fiskenäringen. Stiftelsen grundades 2022 och har redan flera utvecklingsprojekt igång som stärker näringen runt om i Sverige. Dessutom har flera samarbetspartners anslutit för att stötta stiftelsen på flera sätt.

När stiftelsen skulle välja leverantör önskade de en lokal partner som kunde leverera alla de delar de behövde hjälp med. Valet föll på oss och det var riktigt roligt att få ta sig an ett projekt där alla våra kompetenser behövs.

Logotyp och grafisk profil

Utifrån kundens önskemål och varumärke tog vi fram en logotyp med tillhörande grafiska profil i form av färger och typsnitt. Leveransen med material gör nu att de kan ta fram trycksaker och dokumentmallar som håller samma uttryck och tonalitet.

Ny hemsida i WordPress

När grunden var klar och godkänd kunde projektet tas vidare. Önskemålet var en ny hemsida som tydligt återspeglar stiftelsens arbete, utvecklingsprojekt samt information om den svenska pelagiska fiskenäringen. Tonaliteten ska vara seriös men ändå inbjudande för besökarna att klicka sig vidare i.

Vårt koncept Hemsida Business passade perfekt för denna typen av kund. Hemsidan byggdes upp steg för steg med täta avstämningar med kunden för att inte spilla tid i onödan. Resultatet blev en hemsida som tydligt informerar om stiftelsen arbete, projekt samt ett flöde med nyheter. Utöver detta byggde vi in en FAQ samt bistod med produktion av SEO-anpassade copytexter och bildredigering.

Löpande arbete tillsammans med stiftelsen

Redan från start stod det klart att det inte fanns tid eller resurser att hålla hemsidan levande. Stiftelsen valde därför att ta vår hjälp med att sköta nyhetsflödet och i framtiden kommer vi bistå med kompetens kring kommunikation via nyhetsbrev och sociala medier.

Swedish Pelagic Foundation är ännu ett bevis på hur effektivt och bra det blir när man jobbar tillsammans. Både vi och kunden är mycket nöjda med resultatet som nu tar sikte på att växa vidare.

Nyfiken på Swedish Pelagic Foundation? Kika in på hemsidan pelagicfoundation.se

Bildgalleri

Taggar

Dela