Support inom allt digitalt

Trygg support på mer än bara hemsidan

I den digitala världen dyker det ständigt upp nya trender inom teknik, marknadsföring, SEO och design. För de flesta företagare är det en djungel och nästintill omöjligt att hänga med i allt som händer. Det många kanske missar är att mycket av det som dyker upp är just kortlivade trender som envisa säljare försöker trycka på presumtiva kunder. Nedan följer några exempel på saker våra kunder råkar ut för där vi kan ge support:

Löften som snabbt blir kostsamma erfarenheter

Sökmotoroptimering är en viktig del av den digitala strategin och syftar till att öka din synlighet på Google. Optimalt hamnar ditt företag högt upp i sökresultatet när presumtiva kunder söker på de ord du vill synas på. Hur mycket SEO kostar är ett gigantiskt spann från några tusenlappar till egentligen hur mycket som helst. Din ambition och hur konkurrensutsatt ditt företag är på nätet styr den budget du behöver.

En het produkt att sälja

Efter som det är så eftertraktat att komma högt upp på Google är det många slipade säljare som utnyttjar detta på olika sätt. Alla har samma slutmål att du ska abonnera på ett paket med åtgärder som ofta kostar 5000 kr/månad där du binder dig till ett år. Även om detta inte är något du behöver för att lyckas är det de många säljer och du får dessutom göra mycket jobb själv.

Frågan du måste ställa dig är; Har min försäljning ökat så pass mycket att jag kan räkna hem kostnaden för sökmotoroptimeringen? Det många glömmer är om deras hemsida är bra nog för att konvertera besökare till kunder. För vad hjälper 1 miljon besök i månaden om de inte blir kunder?

Fråga oss, det kostar inget

Vår filosofi är att ta det steg för steg med punktinsatser för att hitta den nivå som passar just ditt företag för att lyckas på Google. Som kund till oss kan du alltid ringa och fråga oss vad vi tror när du fått förslag från andra företag.

Bluffar via e-post och telefon

Du har säkert redan stött på det vid det här laget. E-post som säger att dina tjänster hos exempelvis Loopia måste betalas nu eller att du riskerar att förlora din domän. Bluffar och bedrägerier sker dagligen på internet och företag är precis lika utsatta som privatpersoner.

Gör så här när du drabbas

Får man e-post som uppmanar till snabbt agerande eller betalning ska man alltid kolla noga på en viktig detalj; Vilken e-post står som avsändare och stämmer den överens med företaget som mailet påstås komma ifrån. Väldigt ofta är det en utländsk e-postadress och då är det bara att radera mailet. Är man fortfarande osäker ska man ringa till det företag som mailet ser ut att komma ifrån. Är man kund hos oss kan vi hälpa till och avgöra om det är en bluff.

There’s no such thing as a free lunch

Titt som tätt blir våra kunder uppringda av säljare som lovar en helt gratis hemsida eller gratis designförslag. Det kan låta lockande men vad är det egentligen man beställer och får? Många gånger kan det röra sig om skyhög webbhotellkostnad, dåliga designförslag som inte bygger på företagets verksamhet eller andra löpande kostnader som dolts bakom fina ord.

Om något är bra och gjort med engagemang av ett proffs så kostar det pengar. Transparens och tydlighet i offerterna är en självklarhet för oss på André med Vänner och vi förklarar alltid vad vi tar betalt för.

Vi finns här för våra kunder i allt digitalt

När du blir kund hos oss kan du alltid räkna med att få support både på din hemsida men också när det dyker upp andra saker som rör den digitala världen. Hos oss ska du känna dig trygg och omhändertagen med tillgänglighet när du behöver den.

Vill du bli kund hos oss och få en tryggare digital närvaro?

Vi är en webbyrå i Varberg som verkligen bryr oss om våra kunder. Därför har vi olika instegsprodukter som gör att du kan komma igång till en rimlig peng. När du väl kommit igång kan du växa med oss i takt med att verksamheten växer. Vår stabila drift ihop med service och support ingår alltid i våra kostnadsförslag och i princip alla väljer det alternativet för extra säkerhet och trygghet.

Läs mer om våra produkter och tjänster

Här kan du läsa mer och se vilken hemsida eller tjänst som kan passa dig bäst.

  • Hemsida Start – För det lilla företaget som behöver komma ut på nätet
  • Hemsida Bas – När du har ett etablerat företag som vill mer på nätet
  • Hemsida Business – För större företag som har hög ambition och behov av speciallösningar
  • SEO – Sökmotoroptimering utan höga startkostnader
  • Digital marknadsföring – När du vill nå ut på ett effektivt sätt

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.