Hemsida paket webbyrå Varberg

Ska du skaffa ny hemsida till ditt företag?

Som företagare är det alltid en utmaning när man ska köpa ny hemsida. Vilken leverantör ska man välja? Vad betyder de olika paketen? Får jag allt jag behöver? Är man inte van inköpare kan det sluka mycket tid när man surfar runt bland olika webbyråers hemsidor. André med Vänner är en webbyrå i Varberg som tycker om att jobba nära våra kunder med ett genuint engagemang i våra kunders framgång på nätet.

Vi guidar dig rätt

När du kommer till oss är det viktigt att du ska känna dig trygg med oss som din leverantör av hemsida och digital kommunikation. Därför ser vi till att hjälpa dig hitta rätt ambitionsnivå och sen välja rätt produkt som levererar det som matchar dina mål med företaget. För att göra det extra enkelt har vi tagit fram några olika paket som är en bra utgångspunkt när du väljer storlek på hemsida. Till varje paket kan du välja till det som behövs om din ambitionsnivå överstiger det som du önskar uppnå.

Hemsida Start

Detta är vårt minsta paket som passar dig bra som är nystartat företag eller ensamföretagare. Eller du kanske bara är ute efter ett digitalt visitkort där en sida räcker. Då ska du välja Hemsida Start där allt det viktigaste ingår, till ett lågt pris, för att du ska få en bra start på din digitala resa. Läs mer om Hemsida Start här

Hemsida Bas

Vårt mellanpaket som passar dig bäst som har ett etablerat företag och som har större ambitioner med din digitala närvaro. I Hemsida Bas ingår allt från start till mål för att du ska få en riktigt vass hemsida som når ut på det sätt du önskar. Du slipper fundera över textmaterial och annat som kan stjäla din värdefulla tid. Hemsida Bas är verkligen prisvärt sett till vad du får och passar många typer av företag. Läs mer om Hemsida Bas här.

Hemsida Business

Hemsida Business är vårt största paket där det egentligen inte finns några övre gränser. Det passar lite större företag som har en hög ambition där hemsida spelar en stor roll i deras kommunikation, marknadsföring och försäljning. Ofta handlar det om produktkataloger, fler olika typer av informationsflöden samt specialfunktioner. Hemsida Business-projekt genomförs alltid i fler steg med fler avstämningar för att säkerställa att varje del av hemsidan blir som kunden tänkt sig. Läs mer om Hemsida Business här

En effektiv projektmodell

Gemensamt för alla våra projekt är att de följer en väl beprövad process från start till mål. Varje steg är till för att säkerställa att hemsidan blir som du tänkt dig och att ingen onödig tid går till spillo. Vårt rykte bygger på din nöjdhet och din framgång. Det driver oss att hela tiden bli bättre och effektivare på det vi gör bäst – lättanvända och snygga hemsidor som ger stöd för dina affärsmål.

Trygg drift, service och support

Vi tror starkt på trygghet och säkerhet för våra kunder. Därför erbjuder vi alla våra kunder plats på vårt egna webbhotell. Inkluderat i detta får du också service som håller din hemsida säker och uppdaterad. Ibland dyker olika typer av frågor upp och du kan därför, som kund hos oss, alltid ringa till oss utan att det kostar extra. Komplett trygghet helt enkelt.

Är du nyfiken på oss och vad vi kan göra för dig? Låt oss ta ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda. Kontakta oss för att boka ett möte

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.