André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Campus Company Varberg

Campus & Company

Campus & Company i Varberg drivs av studenter som går event management på Campus Varberg. Genom Campus & Company får de en bra möjlighet att testa sina kunskaper för olika uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor.

Digitalt stöd och ny hemsida

När vi kom i kontakt med Campus & Company var de i behov av att lyfta sin digitala kommunikation. Den befintliga hemsidan hade några år på nacken och saknade både driv och kommunikation. Vi på André med Vänner gillar att stötta unga talanger så vi tog på oss att sponsra dem med ny hemsida, strategi och utbildning i hur de ska tänka med sin kommunikation.

Stort engagemang och beprövat arbetssätt

Hela projektet byggde på vår framgångsrika projektmodell där vi började med att lära känna Campus & Company från grunden. På så vis kunde vi ta fram idéer och lösningar som var förankrade i deras mål och problemställningar. På resans gång har vi fått ett stort engagemang vilket lett fram till en mycket bättre hemsida och kommunikation.

Hemsida med mera driv

Den nya hemsidan byggdes i WordPress där vi även lyft in deras instagramflöde för att förenkla arbetet med att hålla hemsidan levande. Campus & Company hade många bra referenser som lyftes in för att ge tyngd åt deras kompetens att skapa lyckade events.

De nya eleverna som tagit över Campus & Company under hösten, tog hemsidan i mål med stöd av oss på resans gång.  Det har varit ett väldigt lärorikt och givande projekt med för både oss och eleverna på Campus & Company.

Nyfiken på resultatet? Besök Campus & Companys hemsida

Bildgalleri

Taggar

Dela