André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Modestugan i Åsa

Modestugan i Åsa

Modestugan i Åsa säljer dammode och levererar alltid service och kvalitet som kunderna älskar att komma tillbaka till. Butiken drivs av Annett Wiktorsson och hennes duktiga medarbetare som alla älskar kläder och en bra kundupplevelse. Utöver klädförsäljning anordnar Modestugan olika typer av events som modevisningar, frukostshopping, after work och mycket mer.

En ny snygg hemsida ända ut i sömmarna

Den gamla hemsidan hade spelat ut sin roll och matchade inte Modestugans känsla för kvalitet och kundservice. Genom att lära känna Annett och företaget från grunden kunde skapa design och funktioner som knyter ihop hela kundresan och upplevelsen av varumärket. Nu kan de med stolthet referera sina kunder till hemsidan som nu är deras butik på internet fullt ut.

Smidigare för Modestugan och kunderna

Vi såg snabbt att vårt koncept Hemsida Bas passade Modestugans önskemål om innehåll och funktionalitet. Våra designförslag togs emot med glada miner och Annett kunde direkt se att vi lyckats visualisera hennes önskemål hur hemsidan skulle se ut. Hemsidan byggdes upp med smarta funktioner för anmälan till de olika eventen som de kan sköta enkelt.

Proffsiga bilder fotades av Johanna Nolsa som lyfter hemsidan till en helt ny nivå. Vår nya partner Malin Tengberg sitter bakom spakarna när det gäller Sociala Medier och digital annonsering. Tillsammans är vi ett komplett team för en lyckad hemsida.

Sedan lanseringen har många uttalat sitt gillande och tycker hemsidan är riktigt bra. Är du nyfiken på Modestugan? Kika in på modestugan.se 

Bildgalleri

Taggar

Dela