André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Referens Värö Bil hemsida

Värö Bil

Värö Bil är ett välrenomerat företag i Väröbacka som säljer, köper och förmedlar begagnade bilar. I sitt erbjudande finns också rekonditionering för den som vill ge sin bil lite extra kärlek. Inom företagets väggar finns stora kompetens och mycket erfarenhet av bilar. Med stor passion ser de till att alla kunder ska bli nöjda och uppleva att de gjort en trygg och bra bilaffär.

Ny hemsida från André med Vänner

När Värö Bil kom till oss fanns behovet av en helt ny hemsida som speglade företagets erbjudande och passion för trygga bilaffärer. Efter att vi lärt känna företaget landade vi i att Hemsida Start var rätt koncept att utgå ifrån. För att få en professionell helhet lät Värö Bil oss även skriva copytexter och bildsätta hemsidan. Då alla bilar läggs upp på Blocket Företag såg vi till att snyggt väva in länk till Blocket i navigeringen.

Levande hemsida utan krångel

Värö Bil är väldigt aktiva i sociala medier som Instagram. För att underlätta och göra startsidan mer levande kopplade vi på instagramflödet så att alla nya instagrambilder dyker upp där per automatik. Både vi och kunden är mycket nöjda med resultatet.

Nyfiken på Värö Bil eller kanske en begagnad bil? Kika in på varobil.se och deras nya hemsida.

Intresserad av Hemsida Start?

Behöver du en ny, modern och prisvärd hemsida till ditt företag? Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig nå framgång på nätet. Läs mer om Hemsida Start här.

Bildgalleri

Taggar

Dela