André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Lilla Husfabriken Båstad Hemsida Start

Lilla Husfabriken

Lilla Husfabriken är ett nystartat företag i Båstad som drivs av husveteranen Mia Rydén vars idé är att leverera små attefallshus som är helt färdiga att njuta av. Med sig in i företaget tar hon över 20 års erfarenhet av nyproduktion, inredning och försäljning av bostäder. Till skillnad från vanliga attefallshus behövs ingen montering och nästan inget markarbete. Ett smart och flexibelt huskoncept helt enkelt.

En effektiv hemsida för den lilla budgeten

Då företaget är helt nystartat valde Mia att börja med vårt minsta koncept Hemsida Start. Ett smart val som ger mycket för pengarna och som enkelt kan byggas ut vid behov. I Hemsida Start ingår allt som behövs för att komma igång på nätet inklusive bildsättning och SEO-anpassade copytexter.

På kort tid gick vi från första möte och analys till en färdig hemsida som kommer fungera som ett bra säljstöd och bygga kännedom kring hennes huskoncept. Utöver produktion av hemsidan har vi även hjälpt Lilla Husfabriken med ompekning av domänen vid lansering så Mia behövde bara ha kontakt med en leverantör för hela sitt projekt.

Mer än bara en hemsida

Även om vi mest jobbar i den digitala domänen kan vi även bistå med hjälp att ta fram trycksaker. Redan nu håller vi på att ta fram skyltar för vägvisning samt ett “vykort” som kan ställas upp på olika platser för att bygga kännedom för sitt varumärke.

Både vi och Mia är nöjda med resultatet som blev färdigställt på kort tid tack vare ett nära och effektivt samarbete.

Är du nyfiken på Lilla Husfabriken och attefallshus? Surfa in lillahusfabriken.se

Bildgalleri

Taggar

Dela