André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Referens hemsida Öresund Transfer

Öresund Transfer

Öresund Transfer i Skåne är ett bussföretag som erbjuder alla typer av transporter och transfer för större sällskap. Med stort fokus på kvalitet, miljö och kundupplevelsen har de snabbt blivit ett mycket uppskattat val för de som söker trygg och bekväm transport med buss till olika destinationer.

Ny modernare hemsida

Öresund Transfers hemsida hade funnits ett tag och hade ett behov av bättre användarvänlighet, design och tydligare kommunikation. Syftet med hemsidan är att dels stärka Öresund Transfers varumärke samt få så många besökare som möjligt att begära offert via deras formulär.

Genom nära samarbete med VDn Jesper Åberg tog vi fram en helt ny hemsida som möter samma höga krav som företaget ställer på sina busstransporter. Vi fick förtroendet att leverera en komplett hemsida inklusive SEO-optimerade copytexter och bildsättning för bästa tänkbara resultat.

Enklare och smidigare kundresa

De flesta som söker ett bussföretag för sin resa eller transfer vill kunna skicka offertförfrågan på ett enkelt och smidigt sätt samt få svar ganska snabbt. Även om informationen på hemsidan är tydlig kan det ändå dyka upp en del frågor. Därför såg vi till att samla svaren på de vanligaste frågorna i en FAQ. Något som minskar ner tiden i telefon samt att det är bra för sökmotoroptimeringen.

Slutresultatet blev mycket lyckat och vi är lika nöjda som Jesper Åberg på Öresund Transfer med den nya hemsidan. Redan några dagar efter lanseringen hade det kommit in en stor omgång med offertförfrågningar. Precis så lyckad start som vi hoppadfes på.

Är du nyfiken på Öresund Transfers nya hemsida? Kika in på oresundtransfer.se.

Intresserad av Hemsida Business?

Är ni i behov av en ny hemsida och även specialanpassade funktioner för att lyckas riktigt bra på nätet? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så ser vi vad vi kan göra för att förbättra er närvaro på webben. Läs mer om Hemsida Business här.

Bildgalleri

Taggar

Dela