Snabb hjälp landade i ny hemsida

Strax innan sommaren fick vi ett samtal från företaget Wabeno i Falkenberg. Deras hemsida hade blivit hackad och behövde snabbt hjälp för att lösa problemet. Självklart tackade vi ja till utmaningen och såg till att de snabbt fick upp något nytt på webben.

Komplett legotillverkning i Falkenberg

Wabenos verksamhet är legotillverkning i tunnplåt där de levererar produkter inom belysningsarmaturer, butiksinredning, elektronik och telekom. Företaget genomsyras av stor yrkesstolthet där produkterna håller hög kvalitet i alla delar. Wabeno hjälper också sina kunder med produkteffektivisering samt idé, design och konstruktion.

Ny hemsida med all inclusive

När väl det akuta var löst tog vi tag i arbetet med den nya hemsidan. Utifrån Wabenos varumärkesplattform tog vi fram nya kommunikationsidéer, UI/UX-design, SEO-texter och bilder. Målet var en hemsida som ger bra stöd i försäljningen och kommunicerar deras värden inom miljö och kvalitet.

Det var tur vi valde Johanna att fotografera.

Kent Bertilson – VD på Wabeno

Resultatet blev en liten men väldigt kommunikativ hemsida som löser precis de önskemål som Wabeno kom till oss med. Vår duktiga fotograf Johanna från Nolsa Creo tog nya bilder som verkligen förmedlar rätt känsla och proffsighet som företaget står för. Helheten blir verkligen bra när vi får ta ett helhetsansvar för design, copytexter, fotografering och webbproduktion. VD Kent är, precis som vi, mycket nöjda med den nya hemsidan.

Nyfiken på Wabenos nya hemsida? Du hittar den på wabeno.se

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.