Ny hemsida för Bima

Ny hemsida och bättre digital komfort

Sedan en tid tillbaka har vi jobbat hårt och äntligen fått lansera en ny hemsida för Bima i Träslövsläge. Ett familjeföretag som med stor passion för kvalitet designar, utvecklar och producerar medicintekniska dynor till sjukvård och privatpersoner.

Nytt varumärke, ny design och ny hemsida

Allt Bima gör är väl genomtänkt och när det var dags för en ny hemsida ville de ha en kompetent lokal webbyrå som kunde leverera alla de tjänster som behövs för ett bra resultat. De hade också funderingar kring sin visuella identitet och varumärket.

Vig tog oss an uppdraget och upplevde tidigt att detta skulle bli riktigt bra. Varumärket bytte namn till Bima och fick en ny payoff. Med företagets DNA som grund förnyade vi deras visuella identitet där inbjudande former och känsla fick ta plats.

Nära samarbete genom hela projektet

Genom projektet blev det många givande möten där bra idéer kom upp tidigt i processen och gjorde projektet effektivt och inspirerande. Resultatet blev också precis vad de önskade sig – en snygg och lättskött hemsida som förmedlade deras varumärke och produkter precis som de tänkt sig.

Den nya hemsidan blir också ett bra stöd för deras kunder som söker information, produktblad, mm som de lätt hittar med den smarta sökfunktionen.

En smartare och mer varumärkesanpassad hemsida

Då Bima valde att låta oss ta ett helhetsansvar för produktion och innehåll blev den nya hemsidan riktigt bra. Vi levererade allt från webbdesign, copytexter och fotografering av Nolsa Creo till teknisk produktion och smarta funktioner.

Precis som Bima är vi väldigt nöjda med resultatet och hemsidan gör redan jobbet som ett viktigt kund- och säljstöd. Detta har varit ett riktigt roligt och givande projekt att jobba med.

Nyfiken på Bimas hemsida? Kika in på bimasweden.se

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.