Webbyrå Varberg André med Vänner jul och nyår 2022

Ett händelserikt år bakom oss

Där ute faller snön och klär vårt avlånga land i ett vitt fint täcke och vi hoppas att det får stanna ända fram till jul. Hemma lyser ljusen och granen sprider en härligt julig doft. Hos André med Vänner lyser ännu flitens lampa och vi jobbar på för fullt för att avsluta ett händelserikt år på bästa sätt.

Några av våra nya vänner

Året som gått har bjudit på många nya vänner och spännande projekt som fått sin nya digitala kostym lanserad. Man kan lugnt säga att 2022 varit full fart ända in i kaklet. Både befintliga och nya kunder uppskattar vårt sätt att finnas som kompetent partner och bollplank genom projekten. Det har också lett till att vi fått nya lärdomar om både branscher och webbproduktion.

Ett litet axplock

Några av de som lanserat nytt under året är; Davids Radio & TV, Bima Sweden, Katarinas Städtjänst, Jazz Corner Varberg, Wabeno, Warberg Tomateria och många fler. Och vi har en återvändare i Grön Skönhet som ville tillbaka till en lokal partner som kan hjälpa till med allt inom webb och trycksaker.

Inför nästa år

Just nu har vi flera projekt igång som gläntar på dörren i början på nästa år. Men ni får hålla er till tåls ett litet tag till, vi lovar att berätta så snart de är redo för den breda publiken. Men så mycket kan vi avslöja att det är projekt inom nya branscher där vi fått djupdyka i smarta speciallösningar för att kunna nå kundens mål.

Se till att få veta när det händer

Vill du vara först med att få veta när de lanseras rekommenderar vi dig att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skicka ett mail till hakan@andremedvanner.se så fixar han så du får vårt nyhetsbrev.

Allt som vanligt under jul och nyår

Även om vi drar ner på tempot något under jul och nyår har vi öppet som vanligt på vardagarna. Vill du rivstarta det nya året med bättre hemsida och digital marknadsföring kan det vara en god idé att boka möte redan nu. Vår kalender har redan börjat fyllas på med nya spännande möten.

Vi hoppas att även du haft ett riktigt bra år och att det nya året börjar på bästa tänkbara sätt. Med detta vill vi önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.