Davids Varberg ny hemsida

Ny hemsida för Davids i Varberg

Davids Radio och TV i Varberg har levererat hemelektronik till Varbergarna sedan 1954 och är ett välkänt varumärke hos lokalborna.

Möten gav ny digital strategi

När vi först träffade medarbetarna på Davids blev det klart att den befintliga hemsidan inte var rätt utifrån verksamhet, mål och kommunikation. Webbutiken passade en specifik målgrupp men det saknades något för att möta de som vill ha personlig service men också bli tydligare med tjänster inom Smarta Hem och Företag.

Ny modern design, hemsida och kommunikation

Efter våra möten med Davids tog vi fram en ny modernare design för det som sen skulle bli nya davids.se. Mycket energi har lagts på UX-design för att leda potentiella kunder från olika målgrupper i rätt riktning.

Företagskunder har fått en tydligare avdelning för tjänster inom konferens, telefoni och ljud & bildlösningar. Smarta Hem, som är en viktig del av verksamheten, har också den fått en egen avdelning med information och referensprojekt.

Video för bättre upplevelse

För att locka besökare utanför Varberg har man nu möjlighet att uppleva en del av den känslan i den nyproducerade videon som enkelt nås direkt på startsidan via ett knapptryck.

Tillsammans med de snygga bilderna från butik och referensprojekt, som fotats av Nolsa Creo, får besökaren av hemsidan en mycket bättre känsla för hur det är att besöka Davids i Varberg innan de  lämnat sin bostad.

Resultatet – ett smart hem för Davids varumärke och kommunikation

Slutresultatet blev en lyckad övergång från att bara ha varit en webbutik till att nu kunna erbjuda båda delarna till sina kunder. De delar Davids vill satsa på har fått extra stort utrymme och nya smidiga övergångar finns från hemsida till webbutik. Läs mer om projektet här.

Behöver ni också hjälp att reda ut er digitala kommunikation? Kontakta oss för ett första möte.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.