Etec hemsida wordpress

Nytt fokus på Etecs hemsida

Etec i Oskarshamn anordnar utbildningar inom elteknik på tre nivåer – gymnasieskola, yrkeshögskola och företagsutbildningar. Vi har sedan tidigare byggt deras hemsida som presenterar skolans utbildningar och organisation på ett modernt och lättnavigerat sätt.

Från inget nytt till många nya idéer

För en tid sedan gjorde Håkan ett kundbesök hos Etec men de sa samtidigt att det inte fanns något nytt som var på gång. Väl på plats i Etecs lokaler visade det sig att det var precis tvärtom och många nya tankar och idéer kom fram. Det blev ett kreativt och givande möte för både oss och Etec.

Varsam renovering av hemsidan

När alla idéer hade sorterats och konkretiserats tog vi fram en action list där vi skulle kommunicera skolans hållbarhetsarbete och SmartCity, bygga ny effektivare kurskatalog samt presentera data från mätpunkter på och utanför skolan.

Alla nya idéer fick sin givna plats på den nya startsidan som formades utifrån den nya kommunikationen. Vi förbättrade den löpande kommunikationen för gymnasieskolan och yrkeshögskolan genom att skapa ett smart flöde för tidsbegränsade notiser.

Vi lyfter våra kunder framåt och uppåt

Man brukar säga att det är i mötet det händer och vad kan vara mer sant än det i vår relation med Etec Teknikutbildning. Vi är tacksamma för fortsatt förtroende och vi älskar verkligen att lyfta våra kunder framåt och uppåt.

Nyfiken på resultatet? Surfa in på Etecs hemsida här.

Vill du också ha hjälp att lyckas bättre digitalt? Hör av dig till oss så tar vi ett första förutsättningslöst möte.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.