Dan Sonström analys strategi copytexter

Från praktikant till en i vårt team

Sedan en tid tillbaka har vår tidigare praktikant anslutit sig till vårt digitala team och blivit en värdefull pusselbit i vårt lagbygge. Med bakgrund som professionell pokerspelare och sin avslutade utbildning är Dan specialist på mål, analyser och strategier inom hemsida och e-handel. Dan kör från eget bolag men jobbar tätt ihop med oss i diverse olika spännande projekt.

Gedigen erfarenhet inom e-handel

Dan driver för närvarande företaget och e-butiken omniablinds.com med försäljning globalt av smarta rullgardiner, med svensk tillverkning. Hans ansvarsområden är webbplatsen omniablinds.com, digital marknadsföring, konverteringsoptimering samt affärsutveckling utifrån ett helikopterperspektiv. Siten bygger på Shopify så Dan besitter djupa kunskaper om plattformen vilket blir ett fint tillskott till vårt team.

Analys och mätning av de uppsatta målen

För att ett företags investeringar i digitala kanaler ska leverera resultat och vara kostnadseffektiva är mätning och uppföljning avgörande. Dan är specialist på att definiera mål, sätta upp spårning och sen följa upp de genomförda insatserna. På så vis blir nästa steg tydligt och krutet kan läggas på rätt saker.

Tillsammans med vassa SEO-optimerade copytexter och våra övriga kompetenser blir vårt team heltäckande för att kunna leverera resultat till våra kunder.

Dans specialistkompetenser:

  • Datadriven digital strategi
  • Analys, utvärdering och optimering
  • E-handel
  • Affärsutveckling
  • SEO-optimerade copytexter

Vi hälsar Dan varmt välkommen till teamet och ser fram emot en spännande vår!

Kontakta oss för att få veta mer

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.