André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Optimized Padel Hemsida Varberg Wordpress

Optimized Padel

Optimized Padel är ett företag i Varberg som erbjuder både moderna padelhallar samt träning och kurser centralt i Varberg. Utöver träning och padelbanor arrangerar de också aktiviteter i form av tävlingar, företagevents och mycket mer. Ett komplett padelföretag för alla från nybörjare till elit med egna tränare och padelbanor.

Nästa steg i den digitala kommunikationen

Under åren som gått sedan starten har både klubben och anläggningen utvecklats. Från start fanns en hall, Optimized Padel Center och nu ett antal år senare finns två fullstora anläggningar samt två utomhusbanor.

Med tanke på denna snabba utveckling var det ett naturligt steg att se över hemsidan och den digitala kommunikationen. Tillsammans med huvudtränare Emil Olsson tog vi fram nya idéer för det grafiska uttrycket och nya kommunikationsidéer för att ta d till nya nivåer.

Totalrenovering av hemsidan

Emil tog vår hjälp med allt genom hela processen. Från design och webbproduktion i WordPress till copytexter och SEO. Tack vare vårt täta samarbete blev den nya hemsidan ett riktigt lyft där det är enklare att hitta information, komma till bokningssidan och se vilka aktiviteter som är på gång. Statistiken visade att nästan alla besökte hemsidan från mobilen så vi har lagt extra krut på mobilanpassningen.

Med den nya aktivitetskalendern är det nu enklare att hålla koll på vad som är på gång i klubben. Här hittar man allt från tävlingar och afterwork till turneringar och kurser. En mycket bättre hemsida för deras befintliga och nya padelspelare helt enkelt.

Nyfiken på resultatet? Gå in på padelvarberg.se och titta runt.

Bildgalleri

Taggar

Dela