André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Referens Hemsida Start Hyr lägenhet Estepona

Hyr lägenhet Estepona

På spanska solkusten finns ett riktigt vackert litet ställe som heter Estepona. Här kan man bada i sol och njuta av den mysiga lilla staden som bjuder på både kultur och god mat. I detta paradis äger Stig och Tord varsin lägenhet som de hyr ut till de som vill ha ett modernt boende med nära till allt som staden har att bjuda på.

Ett digitalt komplement

Uthyrningen sker via olika bokningssiter men Stig och Tord ville öka exponeringen av lägenheterna på webben. För att lösa uppgiften valde de vårt smarta koncept Hemsida Start i WordPress som ger stort inryck för en blygsam budget. På denna One Pager får de med all den informationen som behövs för att driva konverteringar.

Vi lade extra kraft på urvalet av bilder som både ska bygga en skön semesterkänsla men också framhäva lägenheternas moderna inredning och höga kvalitet. Både vi och kunden är riktigt nöjda med slutresultatet som vi tycker kommunicerar precis de värden som lockar till och driver besökaren till målet – att boka en av lägenheterna.

Digital marknadsföring boostar lanseringen

För att kickstarta premiären för hemsidan tog vi fram Facebook-annonser som kördes nästan direkt efter lanseringen. Det gav resultat och sista omgången annonsering gav en Click Through Rate på hela 10%. Ett bra resultat med tanke på att snittet brukar vara 2% för annonser för Facebook.

Nyfiken på hemsidan eller kanske sugen på att hyra lägenhet? Surfa in och inspireras på hyrlagenhetestepona.se

Bildgalleri

Taggar

Dela