André med Vänner Logotyp - Till startsidan
BechKliniken Varberg

BechKliniken

BechKliniken är en mindre mottagning i Varberg som utför estetiska behandlingar och även behandling för artros i knäna. Den drivs av Kira Kristiane Bech som är legitimerad läkare och certifierad att utföra estetiska injektioner.

Stärkt varumärke och ökat självförtroende

När Kira kom till oss var hennes önskan att få en mer professionell hemsida som återspeglar hennes kompetens som läkare på ett trovärdigt sätt. Detta stärker inte bara hennes varumärke och ger också ett ökat självförtroende att marknadsföra kliniken.

Vår lösning till BechKliniken

Utifrån Kiras ambition och verksamhet valde vi Hemsida Bas som passar hennes företag som handen i handsken och löser de önskemål som fanns. Resultatet blev en proffsig hemsida som nu verkligen återger Kira och BechKlinikens höga nivå på kunskaper de behandlingar hon erbjuder.

Tydligt och enkelt för besökarna

Med en genomtänkt kommunikationsidé, bra seo-texter och tydliga ingångar är det nu väldigt enkelt för hemsidans besökare att läsa på om behandlingar, hitta till kliniken, boka tid samt se vad de olika behandlingarna kostar. Hemsidan bygger på WordPress som gör det enkelt för Kira eller oss att uppdatera informationen eller lägga till nytt när behov uppstår.

Mer än bara en hemsida

Kira har fått en unik design och innehåll skräddarsytt för hennes målgrupp. Varje del är genomtänkt utifrån att bygga trovärdighet, locka nya kunder till kliniken och göra BechKlinikens närvaro på webben problemfri och enkel att uppdatera.

Nyfiken på resultatet? Besök BechKlinikens hemsida

Bildgalleri

Taggar

Dela