…skönt att du är nöjd! Om du kommer fram till att bra kan bli ännu bättre så är vi alltid redo att hjälpa dig. Välkommen in till oss på Kungsgatan 3.
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Följ oss på Facebook
Stäng
Stäng
Dela på Google+

Ett starkt varumärke ger bättre affärer

Ditt varumärke är ditt företags själ och utseende. Att arbeta med sitt varumärke är till nytta för dina affärer men också för dina anställda. Det gör det även enklare att bestämma vilka framtida projektidéer som ska sjösättas.

Vi tar ditt varumärke till nya höjder

Faktum är att det är viktigare än någonsin för att sticka ut och nå fram till potentiella kunder. Med avsteg i din erfarenhet och företagets kompetens lyfter vi varumärket till nästa nivå så att du behåller dagens kunder och får fler nya affärer i framtiden.

Finns du i människors medvetande och de har positiva associationer till ditt varumärke är chansen mycket stor att de väljer dig som leverantör. Det gör det också enklare att rekrytera rätt personer i framtiden.

Så tar vi oss framåt tillsammans med dig

Genom intervjuer och workshops gräver vi djupt och brett för att komma fram till vilka ni vill vara och hur ni vill bli uppfattade av presumtiva kunder. Med utgångspunkt i varumärket idag och er ambition tar vi fram kreativa lösningar som ger en ny position på marknaden.

Det handlar också om hur ni ska se ut samt hur ni ska ”prata” med potentiella kunder och var ni ska synas. I varumärkesplattformen ingår en kommunikationsstrategi som guidar er i var och hur ni ska synas i olika kanaler. Och på vilket sätt ni ska kommunicera utifrån de värden som ni vill bli associerade med.

Tillsammans ser vi till att göra skillnad. Vi finns med hela vägen och stöttar er så ni vågar fatta nya beslut som leder till nya affärer.

Redo att ta nästa steg?

Många företag har inte koll på sitt varumärke och det kan vara svårt att veta hur man aktivt jobbar med det för att uppnå affärsnytta. Många tror att varumärkesarbete kostar pengar utan att leda någon vart. Så är det inte.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan leda er vidare mot ett starkt varumärke och nya affärer. Ring oss på 0340-801 05 eller skicka ett mejl till info@andremedvanner.se.

JA, jag vill veta mer!

Har du frågor kring hemsidor eller vill träffa oss hör av dig på telefon 0340-801 05 eller fyll i formuläret nedan.

Namn:
Telefon:

Något gick fel.

Ett fel har inträffat och meddelandet kunde inte skickas.

Något gick fel.

Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält. Kontrollera de uppgifter du fyllt i.

Ditt meddelande har skickats!

Ditt meddelande har nu skickats! Vi kommer att höra av mig till dig så fort vi kan.

BLOGG - Vår digitala värld
6 Oktober 2020 / Våra bästa vänner
5 Oktober 2020 / Våra bästa vänner
11 September 2020 / Våra bästa vänner

Frågor eller funderingar?

Fyll i och skicka en förfrågan via formuläret eller hör av dig till oss på 0340-801 05. Vår integritetspolicy.

Något gick fel.

Ett fel har inträffat och meddelandet kunde inte skickas.

Återkommer detta felmeddelande får du gärna skicka ett mail till info@andremedvanner.se och kort förklara var, hur och när felet uppstår.

Något gick fel.

Du har glömt eller fyllt i felaktiga uppgifter i ett eller flera fält. Kontrollera de uppgifter du fyllt i.

Ditt meddelande har skickats!

Ditt meddelande har nu skickats! Vi kommer att höra av mig till dig så fort vi kan.