God Jul och gott nytt år André med Vänner webbyrå Varberg

Vilket spännande 2023 det blev

Vi får nog vänja oss vid att vintern sluter sitt grepp om oss redan i november. Ljust och fint är det även om havsvinden biter bra i ansiktet här på Västkusten. I våra hem början julen göra sig påmind med mysigt pynt och härliga dofter. Men inne på kontoret kör vi på ett tag till innan vi lägger detta händelserika år bakom oss.

Några av våra nya vänner

Om 2022 var händelserikt för André med Vänner så toppar nog ändå detta året på många sätt. Fler och fler kunder kommer till oss tack vare vår långa erfarenhet och vårt genuina engagemang. Liten eller stor spelar ingen roll, hos oss får alla kunder uppleva hur det är att anlita en riktig webbyrå med kundens affärer i fokus.

Ett litet urval av projekten vi lanserat

Några av de vi jobbar med och de vi lanserat nytt för är Pelagic Foundation, Åbergs, Mediateknik, SOS ABBA, Jamladies, Körkortscenter i Göteborg, Lilla Husfabriken, Modestugan, Landskap och Management och många fler. Våra kunder finns mestadels lokalt men även utanför vår hemmabas i Varberg.

Inför 2024

Just nu har vi flera projekt igång som gläntar på dörren i början på nästa år. Men ni får hålla er till tåls ett litet tag till. Vi lovar att berätta så snart de är redo för den breda publiken. Men så mycket kan vi avslöja att det är projekt inom nya branscher där vi fått sätta tänderna i smarta speciallösningar för att kunna nå kundens mål.

Som extra glad julklapp har vi blivit tilldelade UC Guld som är ett bevis på att vi gör rätt i alla led och sköter vårt företag och vår ekonomi på bästa tänkbara sätt.

Se till att vara först med det senaste

Vill du vara först med att få veta när de lanseras rekommenderar vi dig att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Skicka ett mail till hakan@andremedvanner.se så fixar han så du får vårt nyhetsbrev.

Allt som vanligt under jul och nyår

Även om vi drar ner på tempot något under jul och nyår har vi öppet som vanligt på vardagarna. Vill du rivstarta det nya året med bättre hemsida och digital marknadsföring kan det vara en god idé att boka möte redan nu. Vår kalender har redan börjat fyllas på med nya spännande möten.

Vi hoppas att även du haft ett riktigt bra år och att det nya året börjar på bästa tänkbara sätt. Med detta vill vi önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Med varma julhälsningar från:
Hälsningar Jesper, Håkan, Malin och Johanna

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.