André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Referens MEDguard

MEDguard

MEDguard är en ny produkt från Mediateknik i Varberg som är ett smart skydd mot stölder, olyckor och sabotage på entreprenadmaskiner. Produkten blir ett kostnadseffektivt skydd för både människor och maskiner då det sköter sig helt automatiskt med AI.Förutom smarta AI-sensorer är allt sammankopplat med en molnlösning där allt inspelat material lagras på ett säkert sätt.

Digitalt säljstöd med Hemsida Start

Vi fick en förfrågan från Mediateknik i Varberg om en liten hemsida som skulle vara ett säljstöd för deras återförsäljare. Vårt koncept Hemsida Start visade sig passa som handen i handsken för att lösa uppdraget.

Det är vårt minska koncept som fungerar väldigt bra till digitala produktblad. Då alla våra koncept är flexibla och skalbara blir detta en perfekt början som kan utökas i takt med att behoven ökar.

En smart lösning på tre språk

Med utgång i deras produktblad och grafiska profil tog vi fram en modern One Pager hemsida i WordPress som blir ett smidigt säljstöd för deras återförsäljare i Sverige och Norge. Då vi från start implementerat språkstöd kan hemsidan enkelt läggas till på fler språk utöver svenska, norska och engelska som finns med från start.

Mediateknik är, precis som vi,  väldigt nöjda med resultatet och hur smidigt projektet gått från start till lansering.

Är du nyfiken på MEDguard hemsida? Kika in på medguard.ai 

Bildgalleri

Taggar

Dela