Ny vän med spetskompetens inom sociala medier

Ingen kan vara bra på allt och ju mer nischad man är desto mer spetskunskap besitter man oftast. I vår strävan att kunna erbjuda det bästa inom allt digitalt har vi nu knutit till oss Malin Tengberg som specialist inom sociala medier.

Gedigen bakgrund inom sälj och marknadsundersökningar

Malin ansluter till oss fulladdad med erfarenhet inom försäljning inom en rad olika branscher. Innan hon sadlade om till Social Media Marketing jobbade hon som Key Account Manager och projektledare inom marknadsundersökningar. Efter drygt 20 år i branschen med uppdrag för både lokala och internationella kunder tar Malin med sig ovärderlig kunskap inom rådgivning och analys av företags marknadsföringsinsatser.

Lyckas bättre med ditt innehåll och din digitala marknadsföring

Malin står på två stadiga ben inom sociala medier. Dels som social media manager där hon hjälper företag att skapa engagerande innehåll löpande. Vi vet ju alla hur lätt det är att inte hinna med de digitala kanalerna i vår kommunikation.

Det andra benet är inom digital annonsering på Meta och Google där Malin har djup kunskap både kring verktygen men också vilka trender som gäller för att leverera ett bra resultat. Denna kunskap tillsammans med  sin bakgrund inom marknadsundersökningar ger oss en unik förmåga att erbjuda dig en tjänst som sträcker sig bortom det vanliga.

Rådgivning och strategier för sociala medier

Malin är specialiserad på att hjälpa företag att navigera i de sociala mediernas snabba förändringar. Genom att förstå både kärnan i marknadsundersökningar och de senaste trenderna inom sociala medier kan vi hjälpa dig att utveckla strategier som verkligen fungerar. 

Här några av de tjänster vi kan erbjuda:

Strategisk Rådgivning: 
Tillsammans utformar vi strategier som är skräddarsydda för ditt företags behov och målgrupp.

Innehållsskapande: 
Vi hjälper dig att skapa engagerande och relevant innehåll som lockar din målgrupp.

Effektiv Annonsering: 
Genom att utnyttja vår kompetens inom Paid Social på Meta och Google kan vi maximera ditt varumärkes synlighet och öka din försäljning.

Utbildning och Workshops: 
Om du och ditt team vill fördjupa er kunskap inom  sociala medier erbjuder vi anpassade utbildningar och workshops.

Vi säger varmt välkommen till Malin!

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.