Hemsida Start Design poster SOS Abba Tribute

Hemsida och design som tar oss till USA

Ibland dyker det upp uppdrag som är både annorlunda och roliga och som utmanar oss på nya sätt. Vem kunde ana att vårt arbete skulle ta oss hela vägen över Atlanten till det stora landet i väst?

Vi är glada och stolta över att precis ha lanserat en helt ny hemsida för tribute-bandet SOS som uppträder över hela USA med sin ABBA-show. I vår leverans ingick också en digital affisch för olika format som syns i marknadsföring, på TV-skärmar och bakom bandet på deras shower.

Hemsida som ger en bra start

Hemsidan är vårt koncept Hemsida Start som passar de som vill starta upp i mindre skala för att sen bygga vidare när det behövs. I detta fallet blev det en One Pager som löser det viktigaste för kunden och som passar deras budget i det initiala skedet. Hemsidan marknadsför både showen och deras kommande spelningar samt gör det enkelt att hitta var man kan köpa biljetter.

Det är i mötet det händer

Precis som i alla våra projekt träffar vi kunden på plats hos oss för att få en känsla för deras önskemål och vad de vill kommunicera. Peter och Jenny från SOS hade mycket input till oss kring det grafiska uttrycket. Och tack vare att vi sågs på plats kunde vårt designförslag landa väldigt rätt redan från start.

“Ni har verkligen lyckats fånga precis hur vi vill att det ska se ut grafiskt!”

Jenny Tärneberg – Artist i SOS

Hela projektet har varit lyckat från början till slut och vi är väldigt glada att Peter och Jenny känner sig så nöjda med vårt arbete. Nu hoppas vi att framgångarna fortsätter för de skickliga artisterna och att deras show kan hitta nya marknader.

Nyfiken på hemsidan? Spana in den på sosabba.com

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.