Alltikonsult ny hemsida Wordpress Göteborg

Ny hemsida och trycksaker för Alltikonsult

Alltikonsult i Göteborg är ett litet konsultbolag som har många likheter med oss även om vi jobbar i helt olika branscher. De erbjuder tjänster till fastighetsägare och samfälligheter inom projektledning, upphandling, förstudier och besikting inom relining. Precis som oss vill de bygga långsiktiga relationer med sina kunder.

Ny modern hemsida i WordPress

När Henrik och Mathias kom till oss var de i behov av en tydligare och modernare hemsida än den de hade. Deras erbjudande mot sina målgrupper är tydligt men den gamla hemsidan kommunicerade inte detta på ett bra sätt.

Genom ett bra samarbete och täta avstämningar tog vi fram en ny hemsida i WordPress som bättre speglar företagets varumärke och tjänster. Extra krut lades på att göra flödet från startsida till kontakt så enkelt som möjligt för besökaren. Ur vårt samarbete föddes också en ny typ av trygghets- och supporttjänst till deras kunder som ytterligare utvecklar Alltikonsults affärer.

Trycksaker till mässa

Allt vi levererar är inte digitalt så när Henrik och Mathias berättade om en mässa i augusti såg vi till att bistå med trycksaker som synkar med nya hemsidan. Slutresultatet blev en folder som presenterar företaget och summerar deras tjänster. Som komplement till foldern tog vi fram en rollup för extra bra synlighet på mässan.

Både vi och kunden är nöjda med resultatet av både hemsidan och trycksakerna som nu håller en konsekvent linje i design och tonalitet.

Nyfiken på Alltikonsult? Besök deras hemsida här

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.