Ny hemsida MSK Bussförsäljning

Ny hemsida för MSK Bussförsäljning

Vår nya kund MSK Bussförsäljning, verksamma i Göteborg och Dalarna, har över 30 års erfarenhet av att sälja bussar inom segmenten små och medelstora bussar samt bussar för turism och kollektivtrafik. Med trygg service och personligt bemötande har de blivit starka i bussbranschen med många nöjda kunder.

Behov att lyfta sig digitalt

När Henrik, tidigare nöjd kund på Tobbes Resor, hörde av sig till oss var MSK Bussförsäljning i behov av en både mer kommunikativ och mer lättanvänd hemsida. Designen behövde också ett lyft för att attrahera bättre och förmedla den professionella nivå de befinner sig på. Hemsidan behövde helt enkelt bli en bättre “säljare” för företaget.

Ny effektivare hemsida och kommunikation

Utifrån vårt inledande projektmöte och analys tog vi fram ny webbdesign samt ny säljande kommunikation. Hemsidan bygger på WordPress och har kompletterats med en produktkatalog för både nya och begagnade bussar som MSK Bussförsäljning enkelt kan sköta själva. Produktvisningen har optimerats för konvertering och kontakt med presumtiva kunder. På så vis har försäljningen och kontaktskapandet effektiviserats på ett smidigt sätt.

Både Henrik på MSK Bussförsäljning och vi är väldigt nöjda med resultatet. Nu inväntar vi med spänning besöksstatistik för att kunna analysera vad som kan förbättras ytterligare. Roligt att ha dig tillbaka som kund Henrik!

Nyfiken på deras nya hemsida? Besök den på mskbuss.se

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.