Vad säger din hemsida?

Optimerar du din hemsida för fler affärer?

Säljer du en produkt eller tjänst har du säkert en hemsida. För hemsidan är din butik, här kan besökarna titta in och se vad du erbjuder, de kan få kontakt med dig och de kan tipsa andra om butiken. Vår fundering är om hemsidan och din digitala kommunikation gör det jobbet du önskar den gjorde.

Vad säger ditt varumärke?

Vet du att de flesta säljare, de som söker anställning och faktiskt dina konkurrenter gör research på din hemsida, googlar på ditt företag och kollar de sociala kanalerna. Så för oavsett vem som besöker din webbplats behöver du profilera ditt varumärke, visa din tjänst eller produkt på ett tilltalande sätt.

På nätet agerar vi snabbt, vi scrollar och skummar igenom. Du har därför inte många sekunder på dig att fånga en potentiell kund.

Tränat öga och gedigen kunskap

Från starten av Andre med vänner har det passerat otaliga hemsidor och skiftande verksamheter. De som vänder sig till oss har förstått att det räcker inte bara med en snygg hemsida utan den behöver också ha en funktion och dra till sig rätt målgrupp.

Vi gör regelbundet analyser av hemsidor, men tillskillnad från andra använder vi inget digitalt verktyg. Vår analys går ut på att använda våra tränade ögon och vår gedigna kunskap när vi ger våra råd.

En lyckad analys

Med lång erfarenhet inom webb och kommunikation från sökord och metabeskrivningar till läsförståelse, bildspråk och webbdesign blir vår analys mer trovärdig och anpassad efter ditt varumärke.

Att göra en analys gör att du får en bättre koll på din hemsidas funktion och syfte. På så vis kan du investera i rätt förändringar som leder till fler affärer.

Maila hakan@andremedvanner.se eller ring Håkan 0708-18 01 05

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.