Ny hemsida till Johanna Karolina

Med bas i Schweiz designar Johanna Samrud unika diamantsmycken på beställning från kunder runt om i världen. Det är exklusiva smycken av mycket hög kvalitet som tillverkas i Dubai av duktiga hantverkare.

Fokus på varumärke och design

Behovet av kommunikation som matchar den exklusivitet och kvalitet hon står för var väldigt stort när hon kom till oss. Efter längre intervjuer och analys av varumärket tog vi fram design på hemsida som föll Johanna i smaken direkt. Vi lät hennes smycken ta stor plats och lät designen skapa en lyxig och behaglig kuliss.

Komplett lättanvänd hemsida

Vi byggde en vacker och lättanvänd hemsida med WordPress som bas för hantering av innehåll. Nu är det enkelt för Johannas kunder att botanisera och bli inspirerade av hennes diamantsmycken. Stort fokus har också lagts på att utbilda kunderna hur man väljer diamanter till ett smycke och hur viktigt det är att köpa diamanter med certifikat.

“Ni är den första byrån som verkligen lyssnar på mig och har lyckats designa det inte ens jag kan förklara i ord. Jag är så nöjd att jag gråter av lycka!”
Johanna Samrud

Både vi och Johanna Samrud är väldigt nöjda med resultatet. Nyfiken på varför vi är så nöjda? Kika in på johannakarolina.ch.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.