Ny hemsida för Levol

Ny välsmord hemsida för Levol

Levol i Landvetter utanför Göteborg har sedan 90-talet levererat glykol, oljor, bioetanol, gasol och andra vätskor till sina kunder. De lägger stor vikt vid kvalitet, kunskap och god service samt att, från eget lager, kunna ombesörja snabba leveranser.

Med fokus på varumärke och effektivisering

När vi fick uppdraget fanns flera önskemål om effektivisering och en hemsida som bättre kommunicerade deras produkter och de värden de tillför kunden. Efter en längre intervju på plats hos Levol blev det snabbt klart vilka problemställningar vi skulle lösa. Det var bland annat:

  • Minska antalet telefonsamtal
  • Göra hemsidan mer lättnavigerad och modernisera designen
  • Göra det enklare att beställa leverans av gasol
  • Förenkla sättet de får in beställningsförfrågningar
  • Göra det enklare att hitta säkerhetsdatablad

Ny hemsida och digital marknadsföring

Vi levererade en helt ny och lättnavigerad hemsida byggd med WordPress som grund. Vi fick även mandat att skriva de SEO-anpassade copytexterna och dra upp riktlinjer för fotografen (Emma Ivarsson) som skulle ta nya fräscha bilder till hemsidan. För att minska antalet telefonsamtal såg vi till att producera olika beställningsformulär som är enkla att använda för besökaren.

Hela hemsidan återspeglar nu precis det Levol är och vill associeras med som företag – kvalitet, service, kompetens och snabba leveranser. Trovärdigheten mot marknaden ökar när man känner igen sig oavsett om man är på hemsidan eller på plats vid deras kontor i Landvetter.

Digital marknadsföring

Levol levererar nästintill bara till andra företag men de har också en produkt för privatpersoner. I deras gasolautomater kan man enkelt byta ut sin gasoltub till grillen och betala på plats. För att nå ut till målgruppen i Göteborg med omnejd hjälpte vår expert Malin till med att annonsera i sociala medier.

Marknadsföringen gav resultat direkt och John på Levol är mycket nöjd med resultatet. Nu kan han lägga fokus på verksamheten och vi sköter det löpande optimeringsarbetet med annonseringen.

Nöjd med resultatet

Både vi och VDn John på Levol är mycket nöjda med resultatet som lanserades nu i början på september. Är du nyfiken på Levols nya hemsida? Kika gärna in på levol.se.

Levols hemsida är byggd utifrån vårt koncept Hemsida Bas. Är du i behov av ny och bättre hemsida som ger stöd och resultat i din försäljning kan vi hjälpa dig. Kontakta oss för mer info.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.