Masaki Sushi hemsida Varberg

Sushi Varberg | Masaki Sushi

Sushi har varit populärt i många år nu, inte minst i Varberg. Därför blev vi väldigt glada när Masaki Sushi i Varberg hörde av sig till oss. Detta med behovet av en ny modern och användarvänlig hemsida.

Masaki sushibar är en stilren snabbmatsoas mitt i centrala Varberg där det lagas sushi för alla utan att kompromissa med kvaliteten. För många Varbergare är Masaki sushi det självklara valet när suget efter sushi kryper på.

Från första möte till lansering av ny hemsida

När vi träffade Emelie på Masaki sushi första gången diskuterade vi vad hon tyckte hemsidan saknade idag. Dessutom vad hennes förväntningar var på en ny hemsida. Viktigt för oss är alltid att få en förståelse för verksamheten och dess målgrupp, kärnvärdena samt vad de framtida målen är.

Fokus på mobilanpassning

Då Masaki sushi´s kunder främst ringer och beställer sin mat drog vi slutsatsen att det är främst för mobil hemsidan ska utformas. Med grund i detta prioriterades tydliga öppettider, telefonnummer samt platsinformation på startsidan.

Med beställning av mat i fokus skapade vi en tydligt CTA knapp där besökaren på ett snabbt och enkelt sätt kan se menyn. Även här hjälpte vi till med bildredigering av produktbilderna i syfte att skapa bilder som ger sushin den rättvisa den förtjänar.

Med facit i hand var fokuset på mobilanvändning korrekt, via analys av statistiken i Google Analytics för hemsidan kan vi se att hela 90% av alla besök sker från just mobilen.

Sushi Varberg – SEO Sökmotorsoptimering

När vi utförde vår nyckelordsanalys upptäckte vi att “Sushi Varberg” är det vanligaste att söka på. Det sker hela 2400 sökningar / månad på just den nyckelordsfrasen. Beslutet var därmed enkelt när det kommer till vilken sökfras vi skulle optimera hemsidan för.

Sushi Varberg Google sök resultat

Vi fann dessutom att en plattform vid namn sushitoppen dök upp bland de översta organiska resultaten på Google. Där kunde vi se att Masaki Sushi stod med som alternativ men med felaktiga öppettider.

Vid ytterligare analys kunde vi finna att det berodde på att plattformen plockade öppettiderna från Masaki Sushi´s Facebook sida. Vi bad därför Emelie ändra detta för att inte tappa kunder som besökte sushitoppen inför sitt val av sushirestaurang i Varberg.

Lansering av ny hemsida med för och efterbilder

Masaki sushi köpte vårt paket hemsida start och resultatet är vi själva mycket nöjda med. Som inspiration tänkte vi presentera för och efter bilder så att ni själva kan göra en bedömning.

Masaki Sushi hemsida Varberg

Har er hemsida halkat efter?

Vi hjälper er gärna om ni känner att ni är i behov av ny hemsida. Vi har i över 20 års tid levererat hemsidor som skapar nyfikenhet hos besökarna och presterar för våra kunder.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.