Högre ranking på Google

Vi fortsätter att växa med nya vänner och kompetenta samarbetspartner. Det senaste tillskottet är Tobbe. En härlig och duktig expert på både sökoptimering och webbutveckling som ska bistå våra vänner nu.

Inte bara webbutvecklare

Tobbe driver ett eget företag och har i 10 år arbetat med webbutveckling och sökoptimering för olika företag. Det var inte självklart att det var webb han skulle arbeta med först. Hela livet har golfen funnits som en drivkraft och det ledde också till att han satsade på en golfkarriär och spelade professionellt i 5 år tills han valde studier inom det digitala.

Vass på sökoptimering

Det började med e-handel för mobila enheter och appar till att hitta passionen i webben. Efter utbildningen har han själv med sin nyfikenhet utvecklats inom både sökoptimering och annonsering på sociala medier.

”Det är kul att hitta lösningen på saker och ting och hjälpa företag förbättra sin digitala närvaro. På 4 månader lyckades jag få ett företag att gå från 100 besökare på hemsidan till 600 och det utan att göra någon annonsering på Google”.

Händig samarbetspartner

På fritiden är det golf som gäller, ett intresse han också delar med sin fru och förhoppningsvis också med sina barn i framtiden. Familjen bor i Åsa utanför Kungsbacka i ett hus som han och hans fru byggt helt själva för det med att bygga kan han då han kommer från en familj i byggbranschen.

Vi Välkomnar Tobbe med varm hand och ser fram emot ett samarbete där vi nu kan bistå våra vänner med hans kunskaper och erfarenhet.

Kontakta oss om du vill se över din seo

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.