Mikroträning på två språk

Nu har vår vän Wellify bytt kläder, den här gången var det dags för en helt ny kostym. En ny hemsida i wordpress för att möjliggöra fler funktioner än vad de haft innan och på fler språk än svenska.

Basen i Varberg

Wellify är ett Varbergsföretag som gjort en app för mikroträning under dagen där en av grundarna är vår copywriter och fotograf Johanna. De säljer appen som abonnemang och har både större och mindre företag som kunder. Deras huvudmålgrupp är HR från företag, kommuner och regioner.

Behov av förnyelse

Genom covid 19 har efterfrågan av Wellify´s app ökat. Därför behövde de både göra en engelsk version av appen och matcha det med en hemsida där det går att byta språk från svenska till engelska. Deras gamla hemsida var byggd i dotnet men då de önskade mer frihet och funktioner passade det bättre att bygga hemsidan i WordPress där vi numer designar de flesta av våra hemsidesprojekt.

Bildspråk och kommunikation

Wellify hade redan en grafisk profil och egna bilder som de kunde använda och lade in innehållet själva. Vi satte designen och kommunikationsidén. Eftersom deras produkt är visuellt tilltalande valde vi att lägga in möjlighet i designen till att ha många bilder på hemsidan för att förstärka känslan och förståelsen av appen.

Vi har också lagt in collage med länk till deras Instagram vilket de saknat tidigare samt lagt in fler vägar för att ladda ner appen och kontakta Wellify.

Fler vägar för bättre affärer

Det har blivit en tilltalande sida visuellt med en tydlig call to action både för HR som besöker men också för privatpersoner som vill ladda ner den eller köpa appen direkt. Wellify är mycket nöjda med resultatet och vi önskar dem lycka till med försäljningen av appen.

Nyfiken på resultatet! Besök Wellify´s hemsida här

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.