Webbyrå Varberg Sommarledigt 2022

Vi tar lite sommarledigt

Tider går fort när man har roligt men nu är sommaren här med semester runt hörnet. Snart kommer vi att njuta av lata dagar genom att se tillbaka på våra lyckade projekt och samtidigt spänna bågen inför höstens utmaningar.

De kommande veckorna kommer vi på André med Vänner därför att dra ned på tempot och ta lite sommarledigt. I augusti kommer sedan tillbaka. Redo för en rolig höst med mycket nytt på gång.

Så når du oss under semestern

Under vecka 28 till 30 kommer vi inte att vara lika flitiga på kontoret och under den perioden har vi därför begränsad tillgänglighet.

Om du behöver komma i kontakt med oss under dessa veckor går det ändå bra att höra av dig till

Håkan på 0708–18 01 05
Jesper på 0702–93 05 71

Vi önskar alla våra vänner, partners och kunder en riktigt GLAD SOMMAR!

Vänner som vågar utmana

Det är med ett stort leende på läpparna vi reflekterar över första halvan av 2022. Fantastiska samarbeten som bjudit på många nya roliga uppdrag varav några tagit sig hela vägen ut online.

Bara för att nämna några har vi gjort mycket nytt för företag som Warberg Tomateria, Alento, ETEC teknikutbildningar, Varbergs Golfakademi, Falkenbergs Solskydd och Gydans Hallon.

Mer uppdrag väntar på lansering när vi kommer tillbaka i augusti med projekt där vi får leverera full affärsnytta till våra uppdragsgivare. Bl.a. har vi en gammal kund som kommer tillbaka.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.