Stubbskorsten hemsida

Rykande färsk hemsida lanserad

Den senaste tiden har vi på André med vänner arbetat med många roliga projekt. Ett har precis lanserats, vår nya vän Stubbskorsten. Det har varit ett spännande uppdrag på flera sätt, vi har gjort en logga, skapat en Hemsida Bas för en helt ny produkt på marknaden och haft videomöten.

Projekt att elda bort stubbar

Stubbskorsten är ett relativt nytt företag och drivs av Jörgen Plymouth. Hans idé med en Stubbskorsten kom när han försökte ta bort stubbar i sin trädgård. Han undersökte flera metoder och kom fram till att elda var den bästa. Därför tillverkade han en skorsten för att optimera processen.

Stubbskorstenen är smart och enkel att använda. Konstruktionen gör att den klarar olika sorters stubbar och underlag. Dessutom går Stubbskorstenen att återanvända och den sparar både tid och pengar till skillnad från andra alternativ.

Fokus på design och funktion

Det första vi gjorde i projektet var att ta fram en logga. Loggan speglar tydligt vad företaget gör och har en stilren design. Den designen och känslan lät vi fortsätta i det visuella på hemsidan.

Tydlig överblick

Eftersom Stubbskorsten är en unik produkt var det av prioritet att kunna visa tydligt dess funktion och konstruktion. Därför har vi anpassat designen för att kunna visa många beskrivande bilder och videos samt en tydlig kommunikation.

Vi har också gjort själva köpprocessen enkel, besökarna kan handla sin Stubbskorsten direkt på hemsidan.

Förbättrad digital kommunikation

Med en hemsida med text och bild som lyfter produkten och ökar dess synlighet har vi nu förbättrat den digitala kommunikationen för Stubbskorsten. Nu hoppas vi på att Jörgen kan öka sin försäljning så varje tomtägare snart har en egen Stubbskorsten.

Är du nyfiken på vad en Stubbskorsten är? Klicka här

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.