Vad är lokal SEO?

I grund och botten handlar det om vilka man konkurrerar med på Google. Har du ett lokalt företag så är det lite lättare att konkurrera med dem på Google än med hela Sverige till exempel. Färre söker på SEO Varberg än på bara SEO. Så om ditt företag och marknad finns i Varberg ska innehållet på hemsidan och din sökmotoroptimering avspegla det. Då kommer du lyckas bättre med din SEO.

Vad är on page SEO?

On page SEO är all den sökmotoroptimering man gör på själva hemsidan. Detta gäller främst relevant innehåll i form av texter, bilder, rubriker, meta title, meta descriptions, länkar, video, etc. Men det handlar också om det tekniska som url-strukturer och hastighet på hemsidan. Utan ett gediget arbete med on page SEO så är det näst intill omöjligt att lyckas med sin sökmotoroptimering. Vår sida är optimerad för SEO Varberg och därför har vi lagt vår kraft på just innehållet för denna sida.

Hur väljer jag webbyrå i Varberg?

Man ska välja den webbyrå i Varberg som kan tillgodose dina digitala behov när det gäller webbdesign, hemsida, e-handel, SEO, digital marknadsföring och innehåll. Men precis lika viktigt är det att hitta en webbyrå som lär känna och förstår ditt företags varumärke och verksamhet. Vilken webbyrå du än väljer ska de se och förstå ditt företags problemställningar samt hitta de rätta digitala lösningarna.

Vad kostar det att anlita en webbyrå i Varberg?

Priserna varierar men priset beror mycket på vilken ambitionsnivå man har med sin hemsida eller sitt webbprojekt samt hur många timmar som behövs för att slutföra projektet. En enkel hemsida kostar från 5000 kr och uppåt och priset stiger sen beroende på hur mycket hjälp man behöver med funktioner och innehåll.

Vad gör en webbyrå i Varberg?

Vi producerar är experter på hemsida, e-handel, webbdesign, SEO, copytexter, fotografering och mycket mer. Vårt fokus ligger på att lära känna kunden ordentligt för att kunna ta fram det förslag som stärker varumärket, levererar fler besök och i slutändan fler affärer. Mer affärsnytta helt enkelt.

Är ni en webbyrå i Varberg?

Ja vi är en webbyrå i Varberg som funnits sedan 2003. Vårt kontor finns på Norrgatan 16 i centrala Varberg och vi finns tillgängliga måndag till fredag kl 8.00 – 17.00.

Kan ni hjälpa till med SEO?

Ja vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att synas bättre på Google. Det finns flera olika nivåer på våra SEO-insatser och det styrs mycket av vilken ambition och budget du har. Det går att göra punktinsatser inom SEO men vill du lyckas riktigt bra är det ett löpande uppdrag med sökmotoroptimering som gäller.

I ett löpande uppdrag inom SEO tittar man på positioner på Google och genomför kontinuerliga förbättringar som stärker er position. Inom SEO finns det ingen quick fix utan det handlar om att ständigt genomföra justeringar och förbättringar.

Är ni en webbyrå i Varberg?

Ja vi är en webbyrå i Varberg. Ända sedan 2003 när vi smygstartade André med Vänner har vi funnits i Varberg på lite olika adresser. Just nu sitter vi mitt i stan på Norrgatan 16 så det är lätt att ta sig till vårt kontor oavsett om du tar tåget eller bilen från Göteborg, Kungsbacka, Falkenberg, Halmstad eller Borås.

Norrgatan 16 ligger ca 300 meter från stationen och det finns många alternativ om du ska parkera bilen. Ska du på besök hos oss kan vi ge dig tips på de parkeringar som oftast har lediga platser.

Vi har öppet mellan 8.00 och 17.00 och vårt kontor hittar du direkt till vänster när du går in genom entrén på Norcross Företagshotell i Varberg.

Gör ni webbutiker med WooCommerce?

Ja, vi kan bygga webbutiker med WooCommerce som plattform. När vi gör det är det nästan uteslutande med WordPress som grundläggande CMS-plattform. Till detta kan man koppla på olika frakt- och betalsystem som DHL och Klarna.

Gör ni hemsidor i WordPress?

Ja, vi gör hemsidor med WordPress som CMS-plattform. WordPress är ett open source CMS byggt med programmeringsspråket PHP och används av miljoner hemsidor världen över.

Det är ett lättanvänt CMS som gör det enkelt att bygga allt från mindre hemsidor med några få sidor till större företagssajter med många funktioner.

När vi bygger hemsidor i WordPress och sköter driften ingår det alltid att vi ser till att både WordPress och plugins är uppdaterade. Det är en trygghet vi vill erbjuda alla de som ger oss förtroendet att hand om webhostingen.

Anledningen att det är viktigt att uppdatera plugins och WordPress är dels säkerhetsuppdateringar men också att respektive plugin ska funka bättre.