Ny hemsida för Swedish Pelagic Foundation - webbyrå André med Vänner

Swedish Pelagic Foundation väljer André med Vänner

Swedish Pelagic Foundation är en stiftelse som verkar för att utveckla och stötta den pelagiska fiskenäringen i Sverige. Stiftelsen grundades 2022 och har redan utvecklingsprojekt igång samt nya partners som är med och stöttar deras arbete.

Logotyp och grafisk profil

För den helt nystartade stiftelsen började vi från början med vår beprövade arbetsprocess för att lära oss om verksamheten och vad de vill kommunicera. Första delen av uppdraget var att ta fram en logotyp samt en grafisk profil. Ett seriöst grafiskt uttryck är grunden för att kunna kommunicera med potentiella utvecklingsprojekt, partners och bidragsgivare.

Resultatet blev en stilren symbol med tillhörande ordmärke som funkar lika bra tillsammans som var och en för sig. Färgpaletten består av jordnära toner och den blå djupblå färgen som står för stabilitet och hav.

Hemsida och digital kommunikation

När arbetet med den grafiska profilen började blir klart startade arbetet med den nya hemsidan i WordPress. Stiftelsens kommunikation sker i huvudsak via hemsidans nyhets- och projektflöde. Utöver detta finns mer statisk information för den som vill lära sig mer om den pelagiska fiskenäringen. Allt för att kunna skapa en mer nyanserad bild till den breda publiken inklusive privatkonsumenter.

Hela arbetet med den nya hemsidan gick smidigt där projektgruppen höll regelbundna möten via Teams. Detta gjorde att vi sparade tid och kunde komma i mål relativt snabbt och lansera den nya hemsidan i tid och till utsatt budget.

Nyfiken på deras arbete? Besök Swedish Pelagic Foundation

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.