Körkortscenter Göteborg Trafikskola Hisingen referens hemsida

Ny hemsida för Körkortscenter Göteborg

För ett litet tag sedan lanserade vi en ny hemsida för den nystartade trafikskolan Körkortscenter Göteborg. Det har varit ett roligt och intensivt projekt där täta möten och bra samarbete gjort att vi kommit i mål med hemsidan på rekordtid.

Ny hemsida i WordPress

Körkortscenter Göteborg finns på Hisingen i nya lokaler där elever kommer få sin trafikutbildning för bil av proffsiga och erfarna trafikskolelärare. Med ledorden kvalitet, säkerhet och flexibilitet har vi tagit fram deras nya hemsida i WordPress där fokus varit lättanvänd och tydliga vägar för konvertering av besökare till inskrivna elever.

Kickstart med digital marknadsföring

Då företaget är nystartat har vi hjälpt kunden med den digitala marknadsföringen i sociala medier och sett till att alla delar av hemsidan är sökmotoroptimerad. Du vet väl att det alltid ingår sökmotoroptimerade texter i vår produkt Hemsida Bas?

Läs mer om projektet här eller besök Körkortscenter Göteborg.

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.