André med Vänner Logotyp - Till startsidan
Körkortscenter Göteborg Trafikskola Hisingen referens hemsida

Körkortscenter Göteborg

Körkortscenter i Göteborg är en nystartad trafikskola på Hisingen som erbjuder körkortsutbildning för bil. Fokus ligger på kvalitet och att skräddarsy utbildningen för att ge bästa tänkbara väg från start till avklarad uppkörning. Körkortscenter erbjuder också utbildning på flertalet olika språk.

Ny hemsida i WordPress

Som i alla projekt börjar vi från början med en analys av vad företaget är och vill kommunicera samt de framtida affärsmålen. I tätt samarbete med ägaren tog vi fram förslag på design och kommunikation för att kickstarta hans nya trafikskola. Många frågor handlade om hur konkurrensen ser ut i närområdet och vad som var viktigt att trycka extra på.

Fokus lades på tydliga vägar till konvertering vilket i detta fallet innebar inskrivning på trafikskolan alternativt klick vidare till deras e-handel och kursbokning. Det var också viktigt att kommunicera hur vägen till körkort ser ut då många elever och föräldrar kan ha en felaktig syn på det.

Resultatet blev en modern och lättanvänd hemsida i WordPress som anpassats extra mycket för mobila besökare.

Digital marknadsföring och SEO

Bara för att man lanserat en hemsida innebär det inte att målgruppen känner till företaget eller varumärket. Då företaget är nystartat behövs lite extra hjälp för att nå ut. Vi har bistått med idéer och produktion av annonser i sociala medier samt att vi lagt extra tid på sökmotoroptimeringen. Nu ser vi med spänning fram emot öppningen av trafikskolan som är den 8 maj.

Är du nyfiken på Körkortscenter Göteborg? Besök deras hemsida

Bildgalleri

Taggar

Dela