Ny hemsida André med Vänner blogg

Ett genuint engagemang för dig och ditt företag

Vad betyder egentligen vårt företagsnamn, André med Vänner? Är det något vi skruvade ihop i fikarummet i brist på goda förslag? Nej, så är det inte. Vårt namn står för något med djupare innebörd, ett förhållningssätt för hur vi ska agera i våra kundrelationer.

Vi heter André med Vänner för genom att se våra kunder som vänner utför vi alla uppdrag med ett genuint engagemang för kunden och dennes önskemål. Vi håller dem i handen och vägleder dem till smarta och effektiva lösningar i den digitala världen som i slutändan ger bättre affärer.

Med full transparens och god affärssed

För oss är god affärssed att alltid se till kundens bästa, att föreslå värdeskapande lösningar som förhåller sig inom ramen för de resurser som finns att tillgå. Vi går alltid in med inställningen att bygga hållbara och långsiktiga relationer med ett ”win-win” fokus i grunden.

Dessutom så är det av stor vikt för oss att alla uppdrag bedrivs med full transparens, en nära kommunikation där det är tydligt vad man kan förvänta sig av oss. Därför inleder vi alltid med ett förutsättningslöst möte som följs upp av förslag att tycka till om.

En pålitlig partner för digital kommunikation

Många som kommer till oss vet inte hur de ska göra, vilken ände de ska börja i. Tänk då vad skönt att komma till någon som tar hand om dig, som ställer öppna frågor och upprättar unika digitala lösningar och kommunikation anpassade efter dina behov och önskemål så det bara är att luta dig tillbaka och åka med.

Börja din resa mot bättre digital kommunikation

Steg 1: Kontakta Håkan André som får våra vänner att utvecklas och bli modiga i den digitala världen.

Steg 2: Boka ett förutsättningslöst möte med Håkan. På mötet får du berätta om dina mål med företaget och de utmaningar som du brottas med. Detta ligger till grund för vårt förslag.

Steg 3: Erhåll ett förslag på åtgärder som passar just ditt företag och ert behov. Gillar du förslaget så går vi vidare med en workshop och en djupare analys av vilka åtgärder som kommer leverera bäst resultat.

Kontakta Håkan
Mobil: 0708 – 180105
E-post: hakan@andremedvanner.se

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.