Vi har flyttat hem - André med Vänner
AmV Wordpress

Vi har flyttat hem

Det började i januari att vi bytte kontor och kom närmare Varbergs torg. Det senaste är nu att vi valt att gå över till Your IT i Varberg som leverantör av driften för en egen server. Ett beslut som grundat sig i att vi fått in många projekt i WordPress och att vi vill kunna erbjuda våra vänner en hög service och trygghet.

Ny energi i Varberg

Tack vare förändringarna som blivit så har vi nu ny energi att dela med oss av till våra vänner. Nu känner vi oss hemma och Varberg är vår bas. Vi längtar tills vi åter kan ha mer fysiska möten och bjuda på gott kaffe med genuint engagemang i de fina lokalerna på Norrgatan 16.

Kontakta oss om du vill ha vägledning i den digitala världen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email