Hemtextil och ny hemsida

Nu har vi lanserat vår nya vän Redlunds hemsida. Det har varit ett roligt projekt med stort engagemang från kunden vilket har underlättat att få fram känslan i varumärket och hitta en kommunikation som når deras målgrupp.

Familjärt grossistföretag

Redlunds är ett familjeföretag som funnits sen 60-talet. De jobbar som grossister och levererar hemtextil till både större och mindre butiker och varuhus. Deras värden ligger i att ha god service och erbjuda vackra textilier av hög kvalitet.

En modern design och visuellt uttryck

När Redlunds kom till oss så behövde de en hemsida som var mer aktuell och stämde överens med vad de är idag. Den behövde också kommunicera till deras målgrupp och tydliggöra att de är en grossist av hemtextil.

Galleri för inspiration

Resultatet blev en snygg hemsida med en tilltalande och lättnavigerad kommunikation där det visuella fick en stor plats.

Det finns ett dynamiskt galleri för både återförsäljare och konsumenter. Galleriet är uppdelat i kategorier, kök och badrum med flera. Här kan besökarna botanisera bland Redlunds produkter som exponeras på ett tilltalande och enkelt sätt.

Copywrite med sökord

Texterna är anpassade efter målgrupp och sökområden och en helt ny kategori har adderats till sidan, Kvalitet och Hållbarhet. Ett sätt att visa på att Redlunds även erbjuder hållbara produkter men också en strategi för att utvidga sökområdet på Google.

Inte bara en hemsida

Vår nya vän fick inte bara en ny snygg hemsida de fick till och med god nytta av designen till sin grafiska profil. Vi önskar Redlunds lycka till och hoppas nu att den nya digitala designen ger många fler och bra affärer.

Nyfiken? Besök deras hemsida och inspireras av de vackra produkterna

Prenumerera på våra blogginlägg

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.